Barcelona cultura

A Nation is Born in Me

Søren Evinson / L’Antic Teatre al Grec 2019

Antic Teatre | 24/07 - 28/07

Innovadors, arriscats, contemporanis i crítics… Així són els espectacles que programa l’Antic Teatre tot l’any. Durant el Grec, aquest escenari ens ofereix una oportunitat única per donar un cop d’ull a l’escena més nova.

Ajuntar-se amb molta gent per fer alguna cosa, sentir plaer, exercir el poder, excloure els altres... A Nation Is Born in Me explora com aquests elements, i alguns altres, treballen entre si per enfortir-se. La performance construeix un paisatge escènic que tradueix les dinàmiques que operen en els moviments nacionalistes i identitaris renascuts a l’Europa del segle XXI, i les combina amb polítiques d’identitat, cultura mediàtica i cultura esportiva, provocant una estranya proximitat entre unes estètiques aparentment contràries.

És un espectacle de Søren Evinson, autor, director i intèrpret format a l’Institut del Teatre de Barcelona i a la Central School of Speech and Drama de la Universitat de Londres. Aquesta és la primera peça que ha concebut en solitari, en la qual combina materials coreogràfics amb la paraula i el cant.

Una coproducció de TNT - Terrassa Noves Tendències, Le Phénix Valenciennes (França), Antic Teatre (Barcelona) i Kulturfabrik (Luxemburg).

Amb el suport del Graner, centre de creació, Mercat de les Flors, Konvent.0, L’Estruch. Fàbrica de creació de les arts en viu (Sabadell), Teatre Enjòlit i Generalitat de Catalunya.

S’adverteix als espectadors i espectadores que aquest espectacle utilitza llum estroboscòpica.

Fitxa artística

Concepció, autoria, creació i interpretació: Søren Evinson Composició musical: Daniel Papell Acompanyament artístic: Florine Lindner Vestuari: Samara Scott Construcció de l’objecte escènic: Charlie Hope Disseny de la il·luminació: Julia Bauer Acompanyament de producció: Marine Budin

 

Galeria multimèdia

A nation is born in mi

Dades

Disciplina Escena híbrida

Dates i horaris dimecres 24/7 - 20:00 H dijous 25/7 - 20:00 H divendres 26/7 - 20:00 H dissabte 27/7 - 20:00 H diumenge 28/7 - 20:00 H

Espai Antic Teatre

Duració60 min

LlenguaCastellà

Preus12 € online / 15 € taquilla

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut