Barcelona cultura

Nowhere in particular

David Climent / Sònia Gómez / Pere Jou

Mercat de les Flors - Sala Pina Bausch06/07 - 08/07

Potser el forat de la paret és més interessant, fins i tot, que la mateixa paret... Ho creuen tres actors, performers, coreògrafs i músics, disposats a posar sota el focus escènic aquelles fractures de la realitat que trasbalsen el nostre món.

L’espectacle neix d’un atac de sinceritat en una conversa en què Sònia Gómez i David Climent es confessen mútuament el rebuig que sempre els ha produït el treball de l’altre i decideixen emprendre un procés creatiu per on mai no l’havien començat: la diferència. Per evitar una simple confrontació de llenguatges conviden Pere Jou, que acaba per conformar un triangle més enigmàtic que el de les Bermudes.

Una peça autobiogràfica però que parla de qualsevol i que vol contagiar el plaer d’enviar a prendre pel sac els nostres prejudicis. Això, de vegades, fa mal; de vegades, allibera; de vegades, ens posa en situacions de risc i de vegades ens fa bellament forts. Nowhere in particular posa el focus en les petites convencions quotidianes, com un simple “hola” pot ser l’inici o el final d’una gran història. Fer valer el concepte de trobada, de com un accident ens pot permetre apropar-nos a qui, de manera preconcebuda, ens pensàvem que era contrari a nosaltres, i fins i tot, gaudir de l’experiència. Una gota de sang només és un insignificant punt vermell, fins que l’observes amb un microscopi i una altra realitat se’t revela. Nowhere in particular és una celebració de la interacció humana.

Benvingudes i benvinguts. I si sortim del cercle?

 

Una coproducció del Grec 2018 Festival de Barcelona, elclimamola, Festival Tercera Setmana-Festival Internacional d'Arts Escèniques (València).

Amb la col·laboració de l'Animal a l'esquena, Roca Umbert Fàbrica de les Arts, Graner Centre de Creació, Hiroshima

 

Fitxa artística

Direcció escènica i interpretació: David Climent, Sònia Gómez, Pere Jou Ajudantia de direcció: Neus Villà Jürgens Disseny de l'espai sonor i composició: Pere Jou, Aurora Bauzà (Telemann Rec.) Espai escènic: David Climent Assistent espai escènic: Neus Villà Jürgens Vestuari: Sònia Gómez, Pere Jou, David Climent Disseny de la il·luminació: cube.bz Tècnic de so: Stephan Carteaux

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Escena híbrida

Dates i horaris divendres 6/7 - 20:00 H dissabte 7/7 - 20:00 H diumenge 8/7 - 20:00 H

Espai Mercat de les Flors

Duració60 min

LlenguaAnglèsCastellàCatalà

Preus 18 €

Adreçat aPassions

Altres criteris Coproducció

Altres

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut