Barcelona cultura

Nuestro tiempo

Carlos Reygadas. Retrospectiva

Filmoteca de Catalunya | 04/02 - 05/02

De Grec a Grec

Una exploració de les passions afectives d’uns personatges que, com és habitual en els films del director, viuen en el Mèxic rural. Una de les projeccions anirà precedida d’una xerrada entre Reygadas i el director de la Filmoteca, Esteve Riambau.

Xerrada virtual prèvia amb Carlos Reygadas (19 h) en la sessió del 28 de juliol.

Aquest drama transcorre en un ranxo dedicat a la cria de braus i el protagonitza una família que, malgrat que viu al camp, té accés a tota mena de tecnologies del món modern. Esther, que porta el negoci, i Juan, un escriptor ara dedicat a criar bestiar, formen un matrimoni obert. Aquesta condició, però, es posa a prova quan Esther s’enamora d’un ensinistrador de cavalls que treballa a la finca.

La Filmoteca de Catalunya acompanya el Grec Festival de Barcelona en el seu viatge cap a l’Amèrica Llatina i s’endinsa en el cinema del mexicà Carlos Reygadas, amb una retrospectiva que inclou els seus sis llargmetratges, entre els quals hi ha Nuestro tiempo.

La projecció de Nuestro tiempo del dimarts, 28 de juliol, anirà precedida d’una conversa virtual (19.00 h) en videoconferència entre Carlos Reygadas i Esteve Riambau, director de la Filmoteca de Catalunya. Després de la projecció del film, s’organitzarà un col·loqui sobre la pel·lícula.

Fitxa artística

Nacionalitat: Mèxic, França, Alemanya, Dinamarca, Suècia Any: 2018 Direcció: Carlos Reygadas Interpretació: Carlos Reygadas, Natalia López, Eleazar Reygadas, Rut Reygadas, Phil Burgers

 

Galeria multimèdia

Disciplina Cinema

Dates i horaris dijous 4/2 - 17:30 H divendres 5/2 - 16:00 H

Espai Filmoteca de Catalunya

Duració177 min

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut