Barcelona cultura

Oi Néoi (Els nous)

Constanza Brnčić / Albert Tola

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) | 19/07 - 21/07

Grec Festival

Existeix la identitat cultural o és un invent? S'ho planteja un grup de joves del Raval entre els quals hi ha catalans, persones migrants arribades de fa poc i fills de persones migrants amb un grau alt d'integració.

Ja fa vuit anys que el Teatre Tantarantana impulsa el projecte PI(È)CE, que acosta els escenaris als nois i noies del Raval, tot creant un espectacle a l'any a través de processos d'escolta. D'aquesta manera, el projecte ha acompanyat viatges personals de desenes d'adolescents i ha despertat no poques vocacions artístiques. Com a continuació natural d'aquesta experiència, ara proposem un espectacle amb un grup reduït de joves, triats entre els moltíssims que ens han acompanyat en els darrers anys, i que, mitjançant la paraula i el moviment, fan palesa la realitat dels nostres barris. Els dirigeix la coreògrafa Constanza Brnčić que ha treballat des de l'inici del projecte conjuntament amb el dramaturg Albert Tola. Ells construeixen una proposta escènica partint de les experiències personals d'uns nois i noies que viuen la realitat d'una ciutat on es fan servir dues llengües de manera habitual mentre, a casa, se’n parla una tercera... Aquests joves intèrprets, que, en molts casos, estan a punt d'incorporar-se activament en la societat, expressen davant nostre com es viu entre cultures diverses i responen a la pregunta de si creuen o no en l'existència d'una identitat cultural.

Una coproducció del Grec 2019 Festival de Barcelona i Tantarantana, ATIC (Associació Teatral d'Innovació i Complicitats).

Amb la col·laboració del CCCB.

Divendres 19 de juliol hi haurà un col·loqui postfunció amb la companyia.

40%  de descompte amb el Carnet Jove

Fitxa artística

Concepte: Constanza Brnčić, Albert Tola Direcció, coreografia i posada en escena: Constanza Brnčić Dramatúrgia i textos (a partir dels escrits dels participants): Albert Tola Interpretació: Joves i gent gran participants en el projecte PI(È)CE Música: Nuno Rebelo Escenografia i vestuari: Sara Ojanguren Disseny de la il·luminació: Joan Rey, Constanza Brnčić Disseny del so / Concepció sonora: Carlos Gómez Disseny del vídeo: Cordelia Alegre, Clàudia Barberà Ajudantia de direcció: Beatriz González Magadán Producció: Salvador S. Sánchez Producció executiva: Teatre Tantarantana 

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Teatre

Dates i horaris divendres 19/7 - 19:30 H dissabte 20/7 - 19:30 H diumenge 21/7 - 19:30 H

Espai Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)

Duració60 min

LlenguaCatalà, castellà i altres llengües

Preus 15 €

Adreçat aEn companyia

Altres criteris Coproducció

Altres

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut