Barcelona cultura

Orbital

Mercat de les Flors - Sala Ovidi Montllor03/07 - 04/07

Grec Festival

Una companyia que ha portat per mig món els seus espectacles per a tots els públics ens parla de planetes llunyans... i de persones properes. Un espectacle sobre relacions interplanetàries, òrbites humanes, ciència, poètica i humor.

Dos nens i una nena passen les hores jugant a marcians. L’univers forma part del seu joc, tal com tots formem part de l’univers. Però arriba un moment en què les seves òrbites es bifurquen. Ara són adults, fa temps que no es veuen i ja no giren l’un al voltant de l’altre. Un dia, els dos nois reben una comunicació misteriosa de la seva amiga de la infantesa. És a punt de fer realitat el somni dels tres: viatjar de veritat cap a l’espai. Això sí, no vol marxar i deixar la Terra sense, abans, acomiadar-se’n.

És la nova creació dels Farrés Brothers i Cia., una companyia de teatre que treballa amb andròmines, gestos, paraules, ninots i històries poc transitades. Creada el 2002, en formen part Jordi Farrés, Pep Farrés i Jordi Palet, tres artistes que ens proposen un teatre per a tots els públics, irònic, gens ensucrat i carregat de diverses capes de lectura. Parlen de temes potents, des de punts de vista inusuals, de forma original i no moralitzant. Humor, emoció i complicitat són la base d’espectacles com La maleta de lAgustí, El silenci dHamelín, La visita de la Vella Dama o Tripula, una producció (estrenada al Temporada Alta 2013 i present al Grec 2014; Premi Butaca 2016 al millor espectacle familiar; Premi Fetén 2015) que els va obrir les portes del mercat internacional i els ha dut a països com França, Itàlia, Bèlgica, els Països Baixos, la Gran Bretanya, Lituània, Suïssa, Alemanya i la Xina.

Una coproducció de Grec 2020 Festival de Barcelona i Farrés Brothers i Cia.

Aquest espectacle té el suport científic de lIEEC (Institut Català de les Ciències de lEspai).

Companyia associada a la TTP (Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics).

Amb el suport de lICEC (Institut Català de les Empreses Culturals).

L’espectacle (enregistrat el 3 de juliol) s’emetrà en diferit per televisió el diumenge, 12 de juliol, a les 19.00 h.​ (horari per confirmar)

Fitxa artística

Creació: Jordi Farrés, Pep Farrés, Jordi Palet Direcció i dramatúrgia: Jordi Palet i Puig Ajudant de direcció i coreografia: Montse Colomé Interpretació: Pep Farrés, Jordi Farrés Interpretació enregistrada: Judit Farrés Música: Òscar Roig Titelles i dibuixos animats: Alfred Casas Escenografia: Xavi Erra Construcció: Miquel Ruiz Vestuari: Nídia Tusal Confecció de llana: Ernestina Morera Vídeo: Alfonso Ferri Ajudantia de vídeo: Alberto Molinero Il·luminació i tècnic: Roger Oriol Producció executiva: Sylvie Lorente Oficina: Maite Velàzquez Veus infantils: Júlia Guadayol, Martí Caraltó, Biel Pérez Gats: Pipa, Lot Assessorament científic: Guillem Anglada (astrofísic), Serni Ribó (enginyer en telecomunicacions), Aitor Auz Assessorament en DapoStar (pizza acrobàtica): Genís Baulida Hi col·labora: Elena Escobar; Rosa Díaz, la Rous; Guillem Albà; Pere Romagosa; Francesc Orella; Ramon Molins; Toti Toronell; Pere Hosta. Agraïments: Casal Cultural d’Ullastrell, Teatre Atrium de Viladecans, LaSala de Sabadell, Teatre Foment de Juneda, Convent de les Arts d’Alcover, Munich Sports, Escola de Teatre Les Pisanes de Terrassa. Alumnes de 4t de l’escola La Roda de Terrassa i, molt especialment, a les nostres famílies.

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Teatre Familiar

Dates i horaris divendres 3/7 - 19:00 H dissabte 4/7 - 19:00 H

Espai Mercat de les Flors

Duració55 min

LlenguaCatalà

Preus 5 €

Altres criteris Coproducció

Altres

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut