Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Pablo Selnik

Inhumankind

Jamboree - Sala 1 01/07 - 01/07

Quatre grans noms de l'escena de la improvisació musical lliure ens proposen un vespre de música tan radical com accessible. Cita amb les formes més modernes del jazz.

En aquest concert escoltareu alguns dels músics més actius, originals i atrevits de la ciutat, referents de la rica escena de la improvisació lliure de Barcelona. Ells i elles fan el que anomenen "música impossible", un projecte sorprenent i radical, però fàcil d'escoltar pel públic, per més que no estigui avesat a les formes més modernes del jazz. Espereu-vos fraseigs amorfs, riffs salvatges i polirítmies que desafien la lògica humana, tot plegat coronat per unes melodies de bellesa fosca i ardent.

La cava de jazz de la plaça Reial s'afegeix un any més al Grec Festival de Barcelona amb una tria de grans artistes que, com Pablo Selnik i els seus músics, ens ofereixen un seguit de projectes artístics d'alta qualitat, uns projectes de creació contemporània que comparteixen un cert protagonisme de la veu i són accessibles a tots els públics. Algunes de les actuacions se celebren a la nova Sala 3 del Jamboree, que se suma a les altres dues de què disposa el local i que es destina a presentar música en directe, dansa, teatre de petit format, cabaret, exposicions, conferències i esdeveniments de tota mena.

Fitxa artística

Interpretació musical: Celeste Alías (veu), Marta Valero (veu), Pablo Selnik (flauta travessera), Àlex Reviriego (contrabaix).

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris 1 de juliol, a les 19.00 h i a les 20.30 h

Espai Jamboree

Preus 16 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades