Barcelona cultura

Passejades literàries en família

Tantàgora

Carrers i places de Ciutat Vella i parc de Montjuïc | 06/07 - 31/08

Grec en obert

Relats, rondalles, xafarderies: tot forma part de les passejades literàries que ens han preparat dues narradores. Escolteu-les en línia mentre feu la passejada i descobrireu una manera de llegir la ciutat amb els peus.

Les narradores Roser Ros i Jordina Biosca seran les encarregades de posar veu a dues passejades que combinen la descoberta urbana i la literària: una recorre Ciutat Vella evocant les nombroses narracions recollides pel folklorista Joan Amades, i l’altra ens parla de Montjuïc fixant-nos en els espais verds i escultòrics repartits per la muntanya. Tots dos circuits estan pensats per fer-los en família i es poden seguir partint de qualsevol dels punts dels itineraris.

Connecteu-vos a la web www.tantagora.net escolliu itinerari i, quan arribeu a cada punt, podreu escoltar les peces literàries que us han preparat.

Passejada per Ciutat Vella

El folklorista Joan Amades va recollir una sèrie de tradicions, contes, rondalles i literatura popular que mostren la cara més divertida i castissa de la ciutat. Aquesta passejada us condueix per diversos espais de Ciutat Vella tot seguint el rastre de les xafarderies o històries recollides per Amades en un corpus de gran valor literari i etnològic. És un itinerari farcit de llegendes de sants i santes, herois i campanes. Gaudiu de la passejada en família! No us en penedireu!

Passejada per Montjuïc

Aquest itinerari us convida a conèixer els jardins de Laribal, fent referència a les antigues pedreres de la muntanya i a les barraques que en altre temps s’hi van edificar. El recorregut segueix jardins avall, entre l’aigua (la cascada, les fonts, els llacs), el verd de la natura (arbres, flors, matolls) i les bestioles que s’hi apleguen, amb una picada d’ull a la mitologia grega, propiciada per la proximitat del Teatre Grec..

Ho organitza: Tantàgora

Fitxa artística

Narradores: Roser Ros, Jordina Biosca

 

Dades

Disciplina Teatre

Dates i horaris Del 6 de juliol al 31 d’agost

Espai Carrers i places de Ciutat Vella i parc de Montjuïc

LlenguaCatalà

Preus Entrada lliure

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut