Barcelona cultura

P.A.U. (Paisatges als ulls)

Carolina Llacher

Teatre Eòlia 21/07 - 01/08

Potser a nosaltres no ens ho sembla, però per a molts habitants del món, Europa és la terra promesa. Com a mínim, ho representava per a les persones migrants que protagonitzen aquest espectacle i que ens expliquen per què són aquí.

L’espectacle està escrit i dirigit per Carolina Llacher, professora de l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia que, a més de dramaturga i actriu, també és sociòloga. Un dia, mirant-se el mar, es va adonar que aquest medi aquàtic on va néixer la vida en el nostre planeta és, avui, el lloc on la perden cada dia tot d’homes, de dones i de nens i nenes que només busquen una vida que no transcorri sota la misèria. I si aquest mar que s’empassa vides no fos sinó un reflex de l’ànima de la nostra societat? Què fa que algú s’arrisqui tant per arribar fins aquí? Qui eren, abans de pujar-hi, aquesta gent que ara baixa d’una pastera? No ens respondrà a aquestes preguntes la directora i dramaturga d’aquesta peça, però sí un seguit d’homes i dones que no són actors ni actrius, sinó persones que han arribat a Barcelona travessant el Mediterrani. És Europa aquesta terra promesa que havien imaginat?  Ens responen des de dalt de l’escenari uns i unes intèrprets que utilitzen la pròpia vida i experiències com a material dramatúrgic.

Llicenciada en Direcció Escènica i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona i en Sociologia a la Universitat de Barcelona, Carolina Llacher ha fet d’actriu en produccions cinematogràfiques com ara La Academia de las Musas, de José Luis Guerín, ha treballat en projectes d’arts escèniques adreçats a adolescents en risc d’exclusió i el 2019 passat va obtenir la Beca de l’Observatori d’Arts Aplicades de l’Institut del Teatre pel projecte Les Veus del Mar, un espai de creació artística pensat per a persones migrades africanes.

Una coproducció de La Fam de la Fera i Eòlia i+D.

Fitxa artística

Idea original: Carolina Llacher Direcció i dramatúrgia: Carolina Llacher, Martí Costa Interpretació: Lamine Bathily, Malamine Soly, Yacine Diop, Ariadna de Vilar Música en directe i espai sonor: Josep Maria Barrufet Espai escènic: Laura Sanz Disseny d’il·luminació: Anna Espunya Fotografia: Cesc Maymó, Adrià Losa, Maria Martín

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Teatre

Dates i horaris dimecres 21/7 - 20:00 H dijous 22/7 - 20:00 H divendres 23/7 - 20:00 H dissabte 24/7 - 20:00 H diumenge 25/7 - 18:00 H dimecres 28/7 - 20:00 H dijous 29/7 - 20:00 H divendres 30/7 - 20:00 H dissabte 31/7 - 20:00 H diumenge 1/8 - 18:00 H

Espai Teatre Eòlia

Duració 75 min

Llengua Català, castellà i wòlof

Preus 16-20 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades