Barcelona cultura

The Penguins

Reggae per Xics

Grec en Família

Teatre Grec 03/07

La festa familiar del Grec s’estén enguany durant dos dies dedicats a la millor música per a tots els públics, començant pels ritmes jamaicans d’una banda que presenta un disc nou amb el qual ens conviden a solcar els oceans.

Pugeu al Calypso, el vaixell que ens conduirà en aquesta travessia musical i que rep el seu nom en homenatge al conegut oceanògraf Jacques-Yves Cousteau. No, no és a l’únic navegant al qual ret homenatge a Quadern de Bitàcola, el seu últim disc, el projecte musical Reggae per Xics. Veniu al concert del Grec, un dels dos que, amb el de la banda Xiula, integren enguany la programació del Grec en Família, i podreu reviure l’imaginari oceànic de l’escriptor Jules Verne, el capità Nemo i el seu submarí Nautilus i del dibuixant de còmics Hergé, pare de Tintín i el capità Haddock, tots ells bons coneixedors de la infinita riquesa que guarden els oceans. Ho fareu gràcies a la música, una característica adaptació del repertori tradicional als ritmes jamaicans, el ritme, l’humor i aquesta pedagogia que tan bé saben aplicar els Reggae per Xics.

Dotze cançons, vuit de les quals originals, formen Quadern de Bitàcola, un disc (cinquè del projecte i el primer en tres anys) que inclou també una adaptació d’un tema del Projecte Càntut. Tot, a càrrec d’una banda de Sant Feliu de Llobregat formada per nou músics, energia pura, que interpreten els seus temes en un escenari especialment dissenyat per a ells i amb un embolcall de so i llum d’alta volada. A ritme de reggae, viureu aventures extraordinàries, descobrireu els animals i plantes que habiten els oceans i veureu què passa quan una societat com la nostra es dedica a omplir el mar amb els residus que genera.

Reggae, emoció i missatge, en un concert per a nens i nenes en el qual els pares, mares i acompanyants s’ho passaran la mar de bé.

Una producció de No Sonores.

Fitxa artística

Interpretació musical: Reggae per Xics

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris dissabte 3/7 - 19:30 H

Espai Teatre Grec

Duració 75 min

Llengua Català

Preus 12 €

Altres

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades