Barcelona cultura

Pienso casa, digo silla

Los Detectives (Mariona Naudín, María García Vera, Marina Colomina, Laia Cabrera) / L’Antic Teatre al Grec 2019

Antic Teatre | 04/07 - 07/07

Grec Festival

Innovadors, arriscats, contemporanis i crítics… Així són els espectacles que programa l’Antic Teatre tot l’any. Durant el Grec, aquest escenari ens ofereix una oportunitat única per donar un cop d’ull a l’escena més nova.

Pienso casa, digo silla és la continuació de l'últim treball conjunt de Los Detectives, Kopfkino, on encarnaven cossos cinematogràfics femenins per qüestionar la influència de la ficció en la construcció de la identitat pròpia. En aquesta ocasió se centren en les experiències de les visionàries de l'edat mitjana per confrontar-se amb el que significa la creença en el nostre món dessacralitzat. Què és l'experiència visionària i com es podria traduir en el món contemporani? En aquesta era de les imatges mortes, quin valor té la imaginació?

El treball de la companyia, formada per Mariona Naudín, María García Vera i Marina Colomina, gira al voltant del potencial de la fe i de l'entrega total per tal de disparar la ment de l'espectador. Visions profètiques, hipnosis catàrtiques, danses anacròniques, cançons del més enllà... Miren al passat per recuperar quelcom que hem perdut en aquest temps pòstum que és el nostre present.

Una coproducció del Grec 2019 Festival de Barcelona i l'Antic Teatre.

Amb el suport de La Caldera Les Corts, Antic Teatre - Espai de Creació, Graner, Festival SÂLMON< 2019.

Los Detectives és una companyia resident a Barcelona formada per María García Vera, Marina Colomina, Laia Cabrera i Mariona Naudín (amb la col·laboració de Sofía Asencio).

Los Detectives han estat artistes residents al Graner durant el 2016 i actualment ho són a La Caldera.

Fitxa artística

Concepció: Mariona Naudín, María García Vera, Marina Colomina Interpretació i cocreació: Mariona Naudín, María García Vera, Amaranta Velarde Dramatúrgia: Sofía Asencio Tècnica i disseny de llums: Daniel Miracle Amb la col·laboració de: Laia Cabrera Disseny del so: Pablo Schvarzman Fotografia: Anna Fàbrega Retoc fotogràfic: Marina Colomina

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Escena híbrida

Dates i horaris dijous 4/7 - 20:00 H divendres 5/7 - 20:00 H dissabte 6/7 - 20:00 H diumenge 7/7 - 20:00 H

Espai Antic Teatre

Duració70 min

LlenguaCastellà

Preus12 € online / 15 € taquilla

Adreçat aEn companyia

Altres criteris Coproducció

Altres

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut