Barcelona cultura

Polzet

Zum-Zum Teatre

Direcció: Iñaki Rikarte

Mercat de les Flors - Sala Pina Bausch23/07 - 24/07

Grec Festival

Nova versió d'una història clàssica per a nens i nenes sobre un nen remenut i els seus germans abandonats al bosc, especialment pensada per ser vista pels pares i mares i la canalla.

Diuen que els contes són una invenció humana pensada per fer dormir els menuts i despertar els adults que els escolten. I és cert que moltes històries de les que s'expliquen pensant a entretenir la canalla amaguen missatges importants sobre el món en el qual hauran de viure. Són missatges que, convertits en clàssics, salten de generació en generació oferint lliçons de vida sota la forma d'un divertiment. Alguns d'aquests contes van ser escrits fa molt de temps però encara conserven la capacitat de parlar-nos sobre temes que ens afecten. És el cas de Polzet, la història eterna del nen menut, maltractat i ignorat, que salva els seus germans d'una mort segura i, de passada, assegura l'economia domèstica per sempre més. La relació entre el bé i el mal, la generositat, la bondat i l'abandonament són temes que apareixen en aquesta història.

La companyia basca Teatro Paraíso la va dur a escena fa uns anys amb el títol de Pulgarcito, posant l'accent en l'abandonament del protagonista i establint clars paral·lelismes entre aquesta història i el món d'avui. Zum-Zum Teatre produeix la versió catalana d'aquest espectacle concebut a partir de la relació entre un pare i el seu fill  i que, per tant, està especialment adreçada a pares i fills, mares i filles o les combinacions que vulgueu fer!

Una producció de Zum-Zum Teatre. 

Amb la col.laboració de Teatro Paraíso.

Espectacle recomanat per a espectadors i espectadores a partir de 6 anys.

 

Fitxa artística

Autoria i direcció: Iñaki Rikarte Traducció: Anna Manso Interpretació: Jesús Agelet i Ramon Molins Composició musical: Iñaki Salvador Escenografia, vestuari i objectes: Ikerne Gimenez Disseny de la il·luminació: Esteban Salazar Direcció tècnica: Sergio Sisques Ajudantia de direcció: Tomás Fernández Administració: Pili Espada Coordinació i logística: Begonya Ferrer Producció executiva: Txell Burgues

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Teatre

Dates i horaris dimarts 23/7 - 18:00 H dimecres 24/7 - 18:00 H

Espai Mercat de les Flors

Duració60 min

LlenguaCatalà

Preus 12 €

Adreçat aEn companyia

Altres

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut