Barcelona cultura

Post Tenebras Lux

Carlos Reygadas. Retrospectiva

Filmoteca de Catalunya

De Grec a Grec

Proper i estrany a la vegada, l’univers que habiten els personatges d’aquest film ens retorna a les essències de l’obra del director i ens parla de manera radical sobre la pèrdua de la innocència. Premi del Festival de Canes del 2012 a la Millor Direcció.

En Juan, la seva dona i els seus dos fills decideixen traslladar-se a viure al camp, procedents de la ciutat. En la seva nova vida, formen un món propi que de vegades s’integra en el seu entorn i el complementa, i de vegades sembla oposar-s’hi. Una comparació entre la vida urbana i una existència rural on la vida sembla més cruel i més dura.

La Filmoteca de Catalunya acompanya el Grec Festival de Barcelona en el seu viatge cap a l’Amèrica Llatina i s’endinsa en el cinema del mexicà Carlos Reygadas, amb una retrospectiva que inclou els seus sis llargmetratges, entre els quals hi ha Post Tenebras Lux.

Fitxa artística

Nacionalitat: Mèxic, França, Països Baixos, Alemanya Any: 2012 Direcció: Carlos Reygadas Interpretació: Adolfo Jiménez Castro, Nathalia Acevedo, Willebaldo Torres, Rut Reygadas, Eleazar Reygadas

 

Galeria multimèdia

Comparteix aquest contingut