Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Quant temps em queda?

Marta Buchaca

Teatre Goya 24/06 - 06/08

Comenceu a pensar en quines coses posaríeu a la llista de tot el que voldríeu haver fet abans de morir o, millor encara, comenceu a fer-les abans no sigui massa tard.

Què faries si et quedés un mes de vida? En Pere té una llista enorme de coses boges que vol fer abans del final: deixar la feina, fer la volta al món, ser descaradament sincer amb tothom, passejar-se despullat pel passeig de Gràcia, pujar de genolls a Montserrat, fer un trio… I la més important: assegurar-se que la seva dona serà feliç quan ell falti. Té una estratègia preparada que, segons ell, no pot fallar. Però… se’n sortirà? 

Quant temps em queda? és una comèdia per morir-se de riure. L’autora, Marta Buchaca, una de les dramaturgues a les quals un Grec atent a la creació local segueix de prop, ja retratava una generació a la qual se li escapava la joventut en obres com Emergència (2006), on imaginava quatre amigues que patien i posaven en comú les seves catàstrofes sentimentals; Les nenes no haurien de jugar al futbol (2009), en la qual un accident de trànsit deixa al descobert les relacions inesperades entre tres personatges; Losers (2013), una comèdia romàntica, finalista del Torneig de Dramatúrgia de Temporada Alta, sobre el que passa quan has trobat aquell amor que tant perseguies; la molt celebrada Litus (2012), una comèdia amb elements de thriller portada al cinema per Dani de la Orden i que tenia com a detonant el suïcidi d’un jove, o, més recentment, Només una vegada, una història sobre violència de gènere vista al Grec 2018 Festival de Barcelona, també adaptada al cinema amb direcció de Guillermo Ríos, i Rita, una peça sobre les relacions maternofilials i la possibilitat de decidir sobre la mort de qui estimem i amb la qual va guanyar el premi Frederic Roda de teatre.

Una coproducció de La Pocket i Grec 2022 Festival de Barcelona.

Amb el suport de l’ICEC-Institut Català de les Empreses Culturals (Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura), Ajuntament de Barcelona i l’INAEM-Instituto Nacional de Artes Escénicas y de la Música (Gobierno de España, Ministerio de Cultura y Deporte).

L’espectacle ha estat finançat per Unió Europea (fons Next Generation), Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia (Gobierno de España), Next Generation Catalunya (Generalitat de Catalunya).

Funció accessible amb audiodescripció, sobretitulació i bucle magnètic el dia 1 de juliol, a les 18.00 h.

Fitxa artística

Direcció i dramatúrgia: Marta Buchaca. Repartiment: Lluís Villanueva, Betsy Túrnez, Marta Bayarri, Xavi Ricart. Disseny d’escenografia: Sebastià Brosa. Disseny de vestuari: Miriam Compte. Disseny d’il·luminació: Ganecha Gil. Disseny de so: David Solans. Coreografia: Marta Bayarri. Producció executiva: Natàlia Boronat. Ajudantia de direcció: Ferran Rivas, Jamie Southon. Ajudantia d’escenografia: Sergi Corbera. Assessorament actoral: Jose Pérez-Ocaña. Cap tècnic del teatre: Roger Muñoz. Màrqueting i comunicació: Focus. Imatge: Charles Bcn. Vídeo: Josué Túrnez. Disseny gràfic: Santi&Kco. Distribució: Sergi Calleja (Focus).

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Teatre

Dates i horaris Del 24 de juny al 6 d'agost, de dimarts a divendres, a les 20.00 h; dissabtes, a les 18.00 h i 20.30 h; diumenges, a les 18.30 h (24 de juny, només 18.30 h)

Espai Teatre Goya

Duració 90 min

Llengua Català

Preus 27,5-31,5

Altres criteris Coproducció

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades