Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Raval Cuir: "De(s)generadas" + Miguel Andrés

Molinex

Comissariat per Vicent Fibla / Eufònic Festival

El Molino 15/07

Entrades exhaurides
Una trobada estimulant i improbable entre diferents generacions d’artistes queer vinculades al teatre de varietats arrelat al Raval i al Paral·lel, i la performance més física, transgressora i emocional.

El teatre de varietats Raval Cuir és un projecte d’Arnau Itinerant i de l’Ateneu del Raval amb una missió molt clara: rescatar la memòria viva dels artistes queer que van ser, i encara són, protagonistes d’un art popular i dissident que també va exercir un paper fonamental en la història del Teatre Arnau. Una trobada intergeneracional d’artistes (amb un èmfasi especial del col·lectiu trans) que recupera i insufla nova vida en el patrimoni immaterial dels cabarets i de la cultura popular del Raval i de l’entorn del Paral·lel.

En aquest programa doble de Molinex també assistirem a una performance, especialment concebuda per a El Molino, de Miguel Andrés. L’obra d’aquest artista originari de Yecla (Múrcia) gira al voltant de la performance i el videoart, i converteix el seu propi cos en una arma transgressora d’activisme polític i social. Iconoclasta, reflexiu i investigador de la condició humana, el seu cos és alhora pinzell i llenç de creacions altament emocionals amb les quals sacseja consciències i formula una crítica ferotge del capitalisme i de la societat de consum.

Molinex és una celebració de la diversitat a través de la performativitat vinculada a les arts escèniques, la música, la performance i el rescat de la memòria. Emmarcada en el Grec 2022 Festival de Barcelona, és una proposta canalla i queer amb El Molino com a escenari i el Paral·lel com a context.

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona.

Pots consultar tota la programació de Molinex, aquí.

Fitxa artística

Raval Cuir

Amb: Adrián Amaya, Capitano Barbaconyo, Gilda Love, Juan Reina, La Moreno Travesti, Lana Vuli, Marvin Salas, Missex, Translocura Lady Braga, Direcció artística: Rubén Anton (Dragisburning)

Miguel Andrés

Amb:  Miguel Andrés

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Escena híbrida

Dates i horaris divendres 15/7 - 22:00 H

Espai El Molino

Duració 120 min

Preus 15 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades