Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Reptilian Mambo

Jamboree - Sala 1 08/07 - 08/07

Les noves composicions d'un col·lectiu liderat per un dels grans de l'escena de la improvisació musical barcelonina, creades expressament per incorporar-hi la veu d'una soprano, que és una de les grans de l'experimentació vocal.

Possiblement, alguna vegada heu passat per les sessions Nocturna Discordia que orquestra, des de l'escenari del Soda Acústic de Gràcia, Andrés Rojas, més conegut com el Pricto. Han estat deu anys i prop de quatre-centes sessions. Ara, aquest músic estrena amb el seu projecte propi, els Reptilian Mambo, un nou repertori que ha compost especialment per incorporar-hi la soprano Ilona Schneider, una de les referències imprescindibles en l'escena de la música experimental barcelonina, sempre disposada a col·laborar amb els i les artistes més diversos. 

La cava de jazz de la plaça Reial s'afegeix un any més al Grec Festival de Barcelona amb una tria de grans músics que, com Reptilian Mambo, ens ofereixen un seguit de projectes artístics d'alta qualitat, uns projectes de creació contemporània que comparteixen un cert protagonisme de la veu i són accessibles a tots els públics.  Algunes de les actuacions se celebren a la nova Sala 3 del Jamboree, que se suma a les altres dues de què disposa el local i que es destina a presentar música en directe, dansa, teatre de petit format, cabaret, exposicions, conferències i esdeveniments de tota mena.

Fitxa artística

Direcció musical: Andrés Rojas, el Pricto. Interpretació musical: Andrés Rojas, el Pricto (sintetitzadors), Ilona Schneider (veu), Eduardo Pons (saxo tenor), Luís Erades (saxo alt), Alfonso Muñóz (saxo baríton), Diego Caicedo (guitarra elèctrica), Vasco Trilla (bateria), Avelino Saavedra (percussió).

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris 8 de juliol, a les 19.00 h i a les 20.30 h

Espai Jamboree

Preus 19 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades