Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Roger Mas

25 anys de Flors

Teatre Grec 05/07

Enguany fa vint-i-cinc anys de l’edició del primer disc del cantautor. Amb aquest motiu repassa amb una gran banda els millors moments de la seva trajectòria i aplega a l’escenari un grapat d’artistes amb els quals ha col·laborat aquests anys.

Les músiques del nostre temps, els sons ancestrals i la música de la terra constitueixen els fonaments de la proposta sonora de Roger Mas, un artista que va començar a estudiar amb el seu avi, que amb 12 anys ja feia de clarinetista i saxofonista i que s’ha format al costat de grans referents com Luís Paniagua. Ara, aquest cantautor que ha portat la seva música per mig món celebra un quart de segle des que va editar Les flors del somni, el primer disc, amb el que es va endur el premi Altaveu aquell mateix any per la lletra de Llums de colors. Vint-i-cinc anys més tard, ha editat Totes les flors, un disc ple, com explica ell mateix, de “cançons noves per celebrar vint-i-cinc anys d’anar amunt i avall somiant històries i cantant-les”. Entre tots dos discos, una vida alt de l’escenari que, ara, l’artista repassa en un concert fora de gira, inèdit i irrepetible, durant el qual escoltarem cançons, però també comentaris recordant moments que li ha tocat viure i anècdotes sobre les seves cançons i trajectòria. Per desgranar el repertori s’acompanya de la formació original d’un dels seus discs més celebrats, Les cançons tel·lúriques. Completen el programa les col·laboracions d’artistes amb el quals ha treballat durant la seva llarga trajectòria, entre els quals Bikimel, Maria del Mar Bonet, David Carabén, Helena Casas, Les Flors, Núria Graham, Xavi Molero, Jordi Molina, Luis Paniagua, Quico Pi de la Serra, Oriol Roca, Dani Ruíz, Anna Rubio, Cobla Sant Jordi i Cor Lupulus Emsembla.

El concert al Teatre Grec suposa el retorn al Festival d’un artista que no hi actuava des del 2002, quan va cantar a la plaça del Rei presentant els temes de Roger Mas & Les Flors en el camí de les serps i els llangardaixos blaus fluorescents cap a la casa de vidre de la senyora dels guants vermells.

Una producció de Batall Produccions, SL.

Fitxa artística

Interpretació musical: Roger Mas (veu i guitarra), Xavier Guitó, (piano), Ivan Dach (guitarra elèctrica), Arcadi Marcet (contrabaix), Pinyu Martí (bateria), Quartet Brossa (cordes), Pep Moliner, Miquel Àngel López (fiscorns), Míriam Encinas (dilruba, viola, flautes, percussions), Convidats: Bikimel, Maria del Mar Bonet, David Carabén, Helena Casas, Les Flors, Núria Graham, Xavi Molero, Jordi Molina, Luis Paniagua, Quico Pi de la Serra, Oriol Roca i Dani Ruíz, Anna Rubio, Cobla Sant Jordi, Cor Lupulus Emsembla Amb la col·laboració de: Lluís Danés, Disseny del so: Jordi Rotés, Disseny de la il·luminació: Rafel Roca Fotografia: Marc Trilla

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris dimarts 5/7 - 22:00 H

Espai Teatre Grec

Preus 25 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades