Barcelona cultura

Ruta de novel·les per viatjar a Amèrica

Casa Amèrica Catalunya

Carrers i places de Barcelona | 15/06 - 30/12

Grec en obert

Voleu anar de viatge cap a Amèrica? Doncs un conegut escriptor us farà de guia per tal que pugueu viatjar ben lluny sense ni tan sols sortir de la ciutat. Quins escriptors o escriptores ens han portat a Amèrica sortint de Barcelona o a l’inrevés? Baixeu-vos el podcast i poseu-vos uns auriculars.

Martí Gironell és un autor de la Garrotxa que segur que algun cop us ha portat de viatge en un trajecte deliciós cap al passat amb alguna de les seves novel·les. Aquest cop fa de guia per la ciutat de Barcelona, tot i que la passejada que ens proposa té molt a veure amb el seu ofici. I és que ell s’ha preguntat quines ficcions literàries, d’autors catalans o d’arreu del món, ens han portat de Barcelona a Amèrica... o bé d’Amèrica a Barcelona. Així, ha anat confegint unes passejades a peu durant les quals possiblement passareu per l’Argentina, Xile o Mèxic.

Feu la ruta tot escoltant fragments de les novel·les La néta dAdam, de Patricia Gabancho; Largo pétalo de mar, d’Isabel Allende; La cocinera, de Coia Valls; Pura vida, de José María Mendiluce i Ese príncipe que fui, de Jordi Soler, i mireu-vos la ciutat amb els ulls de la literatura.

Descarregueu-vos el podcast aquíEs recomana accedir a aquests continguts amb el telèfon mòbil.

Accedeix aquí a la ruta.
Descarregueu-vos el mapa aquí.

Ho organitza: Casa Amèrica Catalunya

Fitxa artística

Autoria i locució de la ruta: Martí Gironell

 

Dades

Disciplina Teatre

Dates i horaris Encara disponible

Espai Carrers i places de Barcelona

Duració60 min

LlenguaCatalà i castellà

Preus Entrada lliure

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut