Barcelona cultura

Ruta per la Barcelona americana

Casa Amèrica Catalunya

Carrers i places de Barcelona | 15/06 - 30/12

Grec en obert

Baixeu-vos el podcast, poseu-vos uns auriculars... i obriu bé els ulls, perquè en aquesta passejada us proposen que us mireu la ciutat de tota la vida amb una mirada nova: la mirada americana. Descobrireu una Barcelona que possiblement no coneixíeu.

Ja sabeu què passa: estem tan acostumats a passar sempre pels mateixos llocs i a veure el perfil dels mateixos edificis que ja gairebé ni els mirem. Potser necessitem algú com el periodista, escriptor i guia turístic Héctor Oliva que, des del podcast que us baixareu abans de començar la ruta, us anirà xiuxiuejant a cau d’orella alguns dels molts secrets que guarda la Barcelona americana. I és que la capital catalana, com segur que ja sabreu, ha tingut sempre una relació molt estreta amb l’altra banda de l’Atlàntic. Hi pensareu passejant sota uns porxos, fixant-vos en algun detall que us havia passat desapercebut, redescobrint un edifici o escoltant les veus del marquès de Comillas, la “virreina” Maria Francesca Fiveller de Claresquí i de Bru o Antonio Machín. Ja fa anys que a Casa Amèrica Catalunya proposen aquesta ruta que, ara, arriba al Grec, es converteix en un podcast i us convida a veure una Barcelona que potser encara té secrets per explicar-vos.

Descarregueu-vos el podcast aquíEs recomana accedir a aquests continguts amb el telèfon mòbil.

Accedeix aquí a la ruta​.
Descarregueu-vos el mapa aquí.

Ho organitza: Casa Amèrica Catalunya

Fitxa artística

Autoria: Héctor Oliva Locucions: Héctor Oliva, Eloi Benet, Martín Brassesco, Joaquín Daniel, Anna Casas Realització: Pere Llibre Muntatge i postproducció d’àudio: Ideasonora Coordinació i producció: Casa Amèrica Catalunya

 

Dades

Disciplina Teatre

Dates i horaris Encara disponible

Espai Carrers i places de Barcelona

Duració60 min

LlenguaCatalà i castellà

Preus Entrada lliure

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut