Barcelona cultura

The Sey Sisters

We got your back

Cicle Veus al BARTS

BARTS 03/07

Amb un so renovat i un missatge feminista i antiracista, un trio d’artistes afrocatalanes ens porta un missatge d’esperança amb el seu nou treball, un disc que respira frescor, energia i bones vibracions.

Emocionants, energètiques... Si heu estat en algun concert de The Sey Sisters ja sabeu que les seves compareixences davant el públic són així, una càrrega de profunditat musical que s’influencia del pop, del soul i de les sonoritats africanes. Des que es van donar a conèixer l'any 2006 les heu vist actuar arreu i a algunes, fins i tot les heu vist participar en muntatges teatrals i en grans musicals. Però no va ser fins el 2015 que Edna, Kathy i Yolanda Sey van treure el primer disc, un Let Freedom Ring al qual va seguir, l'any 2018, Rise, un treball que va consolidar la seva trajectòria en l'escena catalana i que els va obrir el pas cap als escenaris de la resta de l'Estat. Ara, presenten We got your back, un títol que vol dir alguna cosa així com "Et recolzem" i que reforça el seu missatge a favor de les dones, pels drets humans i contra la discriminació, mentre busca noves sonoritats. Elles mateixes diuen que amb aquest treball volen obrir "un espai per a la cura, per a l’empoderament" que reforci el sentiment de comunitat, les lligui amb els seus orígens i honori "les persones que han mort i segueixen morint en el viatge”.

Fitxa artística

Interpretació musical: Edna Sey (veu), Kathy Sey (veu i percussió), Yolanda Sey (veu),  Albert Bartolomé (piano, teclat i saxo) Fotografia: Sílvia Poch
 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris dissabte 3/7 - 20:30 H

Espai BARTS

Preus 15-20 €

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades