Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Sílvia Pérez Cruz, Liliana Herrero i Maria Gadú

Territorios

Teatre Grec 17/07

Entrades exhaurides
Tres dones, tres territoris i un mateix llenguatge, el de la música, que totes tres parlen mitjançant la veu i la guitarra. Interpreten un repertori que va de Federico García Lorca a Atahualpa Yupanqui, passant per Fito Páez.

Es van trobar per primera vegada a Uruguai, on les va convocar Leandro Quiroga, un productor amb una idea. Podria no haver funcionat, però la química entre l'argentina Liliana Herrero, la brasilera Maria Gadú i la catalana Silvia Pérez Cruz va ser instantània. A la primera se la considera degana de la música popular argentina i, a les altres dues artistes, d'una generació posterior, se les coneix per la bellesa singular de la seva veu, en el cas de Pérez Cruz i per ser una de les artistes més rellevants de la nova música popular brasilera en el de Maria Gadú. Les uneix un repertori de temes del Brasil, Argentina i Espanya d'èpoques diverses, a través de les quals dialoguen malgrat els diferents idiomes que parlen o les diferències culturals entre els llocs dels quals provenen. I és que aquest espectacle imagina un territori comú per als paisatges i les tradicions que acompanyen a les tres artistes. Les sentireu tocar temes de Caetano Veloso, Atahualpa Yupanqui, Fernando Cabrera, Leonard Cohen, Milton Nascimento, Fito Páez o cançons compostes sobre poemes de Federico García Lorca. Són temes d'artistes emblemàtics als països de cadascuna d'elles, però també representen els seus referents estètics, polítics o sentimentals.

Una producció d'El Pez Cruz, S.L.

Fitxa artística

Idea original: Leandro Quiroga (Festival Medio y Medio). Interpretació musical: Liliana Herrero, Maria Gadú, Silvia Pérez Cruz, Pedro Rossi. Son: Juan Casanovas / Denys Sanz. Il·luminació: Patricio Tejedor. Producció tècnica: Neus Carreras. Logística: Neus Carreras. Contractació: Cristina Crespo. Mànager en gira: Álex Sánchez, Neus Carreras. Producció general: El Pez Cruz, S.L.

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris 17 de juliol, a les 22 h

Espai Teatre Grec

Preus 30 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades