Anar al contingut principal
Barcelona cultura

A Sondheim Night Music

Tribut al mestre de Broadway

Teatre Grec 18/07

Amb una orquestra de quaranta músics i vuit cantants en escena, retem homenatge a un compositor que va elevar els musicals a la categoria de les grans produccions escèniques.

A Sondheim Night Music és un concert simfònic dedicat a la memòria del cèlebre compositor Stephen Sondheim. La mort de l’autor de Broadway ha suposat un terratrèmol en tota la indústria del teatre musical mundial, fet que evidencia la seva influència indubtable en autors, autores i intèrprets de tot el món. L’obra de Sondheim ha elevat el gènere del teatre musical i l’ha presentat com un llenguatge escènic amb unes possibilitats infinites.

L’interès de Sondheim per aprofundir en la naturalesa humana, en les seves emocions, reflexions i contradiccions, fa del seu repertori una obra genuïna i inimitable, que durant dècades ha representat un model d’escriptura dramàtica amb música.

El concert A Sondheim Night Music constitueix una repassada a les seves obres més conegudes per a teatre, cinema i televisió, interpretades per vuit de les veus més reconegudes del panorama del teatre musical actual i també per cares de noves generacions que comencen la seva carrera com a intèrprets. Entre les actrius en escena, Dulcinea Juárez (a la foto), que no fa gaire va formar part del repartiment del musical Company a Barcelona, dirigida per Antonio Banderas.

És un concert amè, festiu i trepidant, destinat a submergir els espectadors i les espectadores en la densa obra d’un compositor que ha quedat en la història de Broadway com l’alma mater del teatre musical.

Recordeu que, durant el festival, en comprar una entrada podreu col·laborar amb la Beca Sondheim que posa en marxa l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, amb la col·laboració del Grec Festival de Barcelona. La Beca donarà suport econòmic a equips de creadors i creadores que escriguin una peça de teatre musical. Podeu contribuir com a espectadors mitjançant la Fila 0 del Grec, en el moment de comprar la vostra entrada, fent donacions de 25, 50, 75, 100 € o un altre import.

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona i Pops Symphony Project.
Amb la col·laboració de BroadwayWorld Spain.

Fitxa artística

Direcció musical: Xavier Torras, Direcció d’escena: Alejandro de los Santos, Diego Rodríguez, Interpretació musical: Orquestra Pops Symphony i els i les cantants Dulcinea Juárez, Lydia Fairén, Roser Batalla, Xènia Garcia, Frank Capdet, Jan Forrellat, Pitu Manubens, Toni Viñals, Assistència a la direcció musical: Abel Garriga, Programació teclats: Enric Garcia, Orquestracions: Jonathan Tunick, Michael Starobin, Orquestracions addicionals: Jordi Cornudella, Abel Garriga, Xavier Torras, Adaptacions catalanes: Roser Batalla, Roger Peña, David Pintó, Albert Mas-Griera, Daniel Anglès, Joan Vazquez, Marc Gómez, Jaume Subirana, Disseny del so: Cesc Mojica, Il·luminació: Juanjo Llorens, Ajudantia en la il·luminació: Rodrigo Ortega, Regidoria: Maria Laporta, Imatge: Zuhaitz San Buenaventura, Espai escènic: Marc Udina, Direcció tècnica: David Gálvez, Producció: Promocions Teatrals Degira, SL, Producció executiva: Jordi Torras, Assistència en producció, màrqueting i comunicació: Juanjo González

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Teatre Música

Dates i horaris 18 de juliol

Espai Teatre Grec

Duració 105 min

Preus 22-30 €

Altres criteris Coproducció

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades