Barcelona cultura

Sydney Dance Company

ab [intra]

Mercat de les Flors - Sala Maria Aurèlia Capmany02/07 - 04/07

Grec Festival

Una exploració dels impulsos més profunds i primaris de l'ànima humana en l'última gran creació del coreògraf català Rafael Bonachela.

La Sydney Dance Company va obrir la temporada passada amb un viatge intens per l'existència humana on s'exploren els aspectes més profunds i primaris de l'ànima, les nostres respostes més viscerals, de la tendresa a la confusió. L'espectacle és un recorregut per l'essència mateixa de la condició humana que es desenvolupa en un escenari minimalista on els artistes esdevenen el focus d'atenció. La banda sonora composta per Nick Wales, juntament amb moviments de la peça de violoncel de Pēteris Vasks Klātbūtne (Presència), proporciona un fons exuberant format pel so de les cordes i per una electrònica atmosfèrica. El resultat és una proposta de moviment brillant, energètica i electritzant, on la tècnica i l'emoció són igualment importants.

Rafael Bonachela va néixer a la Garriga i va començar a ballar a Barcelona abans de  traslladar-se a Londres per tal d'entrar a formar part de la Rambert Dance Company. Va ser ballarí de la companyia i coreògraf fins al 2006, quan va crear la Bonachela Dance Company. El 2008 va estrenar 360°, la primera gran producció per a la Sydney Dance Company, de la qual, menys de sis mesos més tard, va ser nomenat director artístic. Al llarg dels anys, la companyia ha consolidat la seva reputació com un gran focus de creació, amb el seu aplaudit grup d'intèrprets presentant els nous treballs de Bonachela i altres coreògrafs, però també mostrant el treball de dissenyadors, compositors i músics de gran talent.

Una producció de la Sydney Dance Company.

La Sydney Dance Company té l'assistència del govern d'Austràlia mitjançant l'Australia Council for the Arts, el seu organisme assessor i de finançament artístic, i del Govern de Nova Gal·les del Sud, mitjançant Create NSW. 

Aquest espectacle es va estrenar al Roslyn Packer Theatre Walsh Bay (Austràlia) el 14 de maig del 2018.

Fitxa artística

Coreografia: Rafael Bonachela Composició musical: Nick Wales (Composició original de Nick Wales amb moviments de Klātbūtne, "Presence", de Pēteris Vasks) 

Intèrprets de la companyia: Ariella Casu, Davide Di Giovanni, Holly Doyle, Janessa Dufty, Dean Elliott, Riley Fitzgerald, Jacopo Grabar, Liam Green, Luke Hayward, Dimitri Kleioris, Chloe Leong, Jesse Scales, Emily Seymour, Mia Thompson, Charmene Yap, Chloe Young, Victor Zarallo

Il·luminació: Damien Cooper Vestuari i escenografia: David Fleischer Direcció executiva de la Sydney Dance Company: Anne Dunn Producció de la Sydney Dance Company: Dominic Chang Direcció dels assajos: Christopher Aubrey Direcció tècnica: Guy Harding Regidoria: Simon Turner Tècnics de producció: Anthony McCoy, Jennifer Ryan Distribució: Mondigromax –cultius de Cultura Fotografia: Pedro Greig

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Dansa

Dates i horaris dimarts 2/7 - 20:00 H dimecres 3/7 - 20:00 H dijous 4/7 - 20:00 H

Espai Mercat de les Flors

Duració70 min

Preus 30 €

Adreçat aDe Melbourne a Nova York

Altres criteris Internacional

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut