Barcelona cultura

Tallers d’interpretació

Lautaro Perotti / Concha Milla

Sala Flyhard - via Zoom06/07 - 29/07

Grec en obert

Timbre 4 i la Sala Flyhard organitzen, durant els mesos de juny i juliol, dos tallers d’interpretació que s’impartiran en línia i que aniran a càrrec de reconeguts professionals vinculats a aquests espais.

Durant els últims mesos, la sala Timbre 4 de Buenos Aires i la Sala Flyhard han estat implicades en la preparació del muntatge Lhabitació blanca, una obra del dramaturg català Josep Maria Miró que dirigia l’argentí Lautaro Perotti. Era una més del seguit de propostes escèniques relacionades amb l’Amèrica Llatina, que convidaven sales de petit format de la ciutat a establir vincles amb espais escènics, col·lectius o creadors d’aquell continent. La proposta, finalment, no es podrà veure al Grec 2020, però sí que es programarà a la Sala Flyhard la temporada 2020-2021, amb l’etiqueta del festival.

Els lligams que han establert la Sala Flyhard i Timbre 4 arran d’aquesta feina conjunta han donat pas, però, a la convocatòria de dos tallers d’interpretació en línia que s’impartiran mitjançant el software de videoconferències Zoom i que aniran a càrrec de dos professionals de l’escena vinculats a aquests espais: l’actor, director i docent Lautaro Perotti, cofundador de la sala de Buenos Aires, i Concha Milla, actriu i dramaturga vinculada a la Sala Flyhard que, a Lhabitació blanca, fa d’ajudant de direcció.

Són dos tallers en línia, pensats per ser seguits per un total de setze alumnes i vuit oients cadascun. Cada taller està dividit en cinc sessions de quatre hores cada sessió i s’impartiran en les dates següents:

 

Seminari d’interpretació en línia amb Lautaro Perotti
Les persones assistents al seminari treballaran al voltant de l’evolució personal i creativa de la interpretació i s’endinsaran en els pensaments dels personatges representats. L’objectiu és investigar conjuntament els aspectes més creatius de l’ofici d’actor/actriu.
Dilluns, 29 de juny; dimecres, 1, dilluns 6, dimecres, 8, i dilluns, 13 de juliol, de 10.00 a 14.00 h.
El curs s’impartirà mitjançant el software de videoconferències Zoom.

 

Taller amb Concha Milla. De la improvisació al text
El taller partirà de les improvisacions per tal de descobrir les pròpies capacitats d’adaptació i creació, analitzarà el concepte de creació col·lectiva i acabarà amb el text i els personatges que l’habiten. Què vol el personatge i com ho aconsegueix? És la pregunta clau per poder donar-li vida sobre l’escenari.
Dimecres, 15, dilluns, 20, dimecres, 22, dilluns, 27, i dimecres, 29 de juliol, de 10.00 a 14.00 h.
 El curs s’impartirà mitjançant el software de videoconferències Zoom.

 

A/e de contacte i inscripcions: taquilla@salaflyhard.com

 

Dades

Disciplina Teatre

Dates i horaris Del 6 al 29 de juliol. Horaris: dilluns i dimecres, de 10.00 a 14.00 h

Espai Sala Flyhard

LlenguaCatalà i castellà

Preus40 € (oients) i 80 € (alumnes) per cada taller

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut