Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Un amor particular

Jumon Erra, Daniela Feixas i Miquel Tejada

Teatre Condal 20/07 - 06/08

Diuen que l’amor ho pot tot, però l'Ada i el Xavier, protagonistes d'aquest muntatge de teatre musical, tenen els seus dubtes. Pot el desig d’estimar unir dues persones tan intensament incompatibles?

L’Ada i el Xavier són dues persones molt diferents, que viuen en galàxies llunyanes dins la mateixa ciutat, i que passen per un moment personal molt delicat i difícil. L’encontre el provoca una necessitat mútua: el Xavier necessita unes classes particulars peculiars i l’Ada les pot oferir. El Xavier és un empresari d’èxit, un pare de família que viu a un barri acomodat de la ciutat. Aparentment, la vida li somriu, però la relació amb la seva dona fa aigües i una profunda sensació de vida esmorteïda l’envaeix. L’Ada és una actriu que viu al Raval, una dona que es creu forta, d’idees clares sobre el món i amb al·lèrgia a l’amor romàntic. L’Ada ha de lluitar contra tots els problemes derivats de la precarietat del sector i necessita, urgentment, trobar una font d’ingressos regular. En aquestes classes particulars, en aquest petit pis del Raval, tots dos s’hauran d’arriscar, divertir, barallar-se i, sobretot, suar per travessar les barreres que hi ha entre els dos i dins de cadascú.  

Un amor particular és una comèdia tirant a musical, tirant a romàntica, on dues persones diferents, sense voler-ho, sense esperar-ho, connecten profundament i, després, no saben com gestionar aquesta connexió, ni quina etiqueta posar-hi.  

Una producció de Focus i el Grec 2023 Festival de Barcelona

Amb el suport de l’ICEC-Institut Català de les Empreses Culturals (Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura), Ajuntament de Barcelona i l’INAEM-Instituto Nacional de Artes Escénicas y de la Música (Gobierno de España, Ministerio de Cultura y Deporte).

L’espectacle ha estat finançat per Unió Europea (fons Next Generation), Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia (Gobierno de España), Next Generation Catalunya (Generalitat de Catalunya).

Funció accessible amb audiodescripció, sobretitulació i bucle magnètic el dia 28 de juliol, a les 20.00 h.

Fitxa artística

Text i lletres: Jumon Erra, Daniela Feixas. Música: Miquel Tejada. Direcció: Jumon Erra. Direcció musical: Albert Solà, Andrea Mir. Repartiment: Mara Jiménez, Xavier Navarro i els músics en directe Andrea Mir/Ariana Abecasis i Albert Solà/Roger Mir. Escenografia i vestuari: Joana Martí. Il·luminació: Paula Costas. So: Jordi Ballbé. Moviment escènic: Gara Roda.

Direcció de producció: Maite Pijuan. Producció executiva: Àlvar Rovira. Direcció tècnica: Moi Cuenca. Coordinació tècnica: David Ruiz.  Ajudantia de direcció: Gara Roda. Ajudantia de producció: Sira Castells. Regidoria i sastreria: Ana López. Cap tècnic del teatre: Jordi Ballbé. Tècnics del teatre: Aleix Arbonès, Víctor Bartolomé. Construcció de l’escenografia: Carles Piera.

Màrqueting i comunicació: Focus Reportatge fotogràfic: David Ruano. Disseny gràfic: Santi&Kco. Distribució: Sergi Calleja (Focus).

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Teatre

Dates i horaris Del 20 de juliol al 6 d’agost. De dimarts a divendres, a les 20 h; dissabtes, a les 17.30 i 20 h (dissabte 22 de juliol funció única a les 20 h); diumenges, a les 18.30 h

Espai Teatre Condal

Duració 90 min

Llengua Català

Preus 27,5-31,5

Altres criteris Coproducció

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades