Barcelona cultura

Un dia qualsevol

Oriol Tarrasón / Les Antonietes

La Villarroel | 10/07 - 28/07

Una companyia coneguda per les seves arriscades adaptacions de clàssics teatrals canvia de registre. Porten a escena una comèdia d’autoria pròpia que els serveix per indagar sobre l'amistat, l'amor, la vellesa i la solitud.

Té setanta-set anys i es diu Marta. O, com a mínim, així l’han anomenat fins ara. Però ella sempre s’ha volgut dir Solange. Aprofitant que el seu marit s'acaba de morir i ella ha hagut de traslladar-se a la residència Bon Repòs, ha decidit canviar-se el nom. Solange és molt més elegant. A la residència, coneixerà l’Ernest i el Mateu. Són dos avis que, malauradament, s’han acostumat a avorrir-se i discutir passadís amunt i passadís avall. El contrast entre les ganes de viure de la Solange i l’apatia dels dos amics acabarà provocant un munt de situacions absurdes i divertides que complicaran, i de quina manera, la vida de la Rosa, la directora de la residència. Com diu un dels personatges: “la vida és massa curta per viure només cent anys”.

Ha escrit la història Oriol Tarrasón, director, dramaturg, actor i un dels integrants, juntament amb l'actriu Annabel Castan, el productor Raül Perales i el gestor cultural Eduard Arderiu, del col·lectiu Les Antonietes. Per a Les Antonietes, ha adaptat clàssics de l'escena com Molt soroll per res, Stockmann, Vània, Un tramvia anomenat desig o Othello, però també ha escrit textos propis com El punxó siamès, Sota l’escorça, Somni americà o Finalment la fi.

Una coproducció del Grec 2019 Festival de Barcelona, Les Antonietes i OHM productions.

Amb la col·laboració de La Villarroel, La Caldera Les Corts, Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia, Institut del Teatre de Barcelona, Medusa Cultura.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Fitxa artística

Autoria i direcció artística: Oriol Tarrasón Interpretació: Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer, Quimet Pla Direcció escènica: Martí Torras Disseny de l'espai i vestuari: Joana Martí Disseny de la il·luminació: Iñaki Garz Disseny del so / Concepció sonora: Jordi Agut Moviment: Sebastian Garcia Ferro Caracterització: Txus González Disseny de vídeo: Joan Gastó Disseny gràfic: Assad Kassab Fotografia: David Tarrasón Productor associat: Quim Folguera Producció executiva: Raül Perales

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Teatre

Dates i horaris 10-28 de juliol De dimarts a divendres, a les 20.30 h. Dissabtes, a les 18 i 21 h. Diumenges, a les 18.30 h

Espai La Villarroel

Duració80 min

LlenguaCatalà

Preus24-28 €

Adreçat aEn companyia

Altres

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut