Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Una casa en la montaña

Albert Boronat

Fundació Muñoz Ramonet 22/07 - 23/07

Asseguts a taula compartireu temps i menjar amb els intèrprets i la resta del públic, però també l'exercici de construir una ficció conjuntament. Aquesta història us farà pensar en el silenci, les paraules i la relació que tenen amb la realitat.

Sembla que s'aproxima una gran tempesta des de l'Est i una casa perduda enmig de la muntanya acull dos homes del passat dels quals amb prou feines si sabem res. I ells? Què saben l'un de l'altre? Una casa en la montaña, amb la seva solitud organitzada, pot ser un lloc ideal per emprendre l'escriptura d'una novel·la, però també per trobar-se amb la mort o enfrontar-se amb les pròpies decisions. 

Una casa en la montaña té drama, poesia, ciència-ficció, filosofia, crim... i també a Wittgenstein.

Albert Boronat Herreros és el dramaturg, actor i creador escènic que ha imaginat aquesta ficció. Format a l'Institut del Teatre, on actualment fa de docent, també va ser el fundador de la companyia Proyecto NISU i el responsable de muntatges, com ara Vamos a por Guti; Waits F.M.; Bostezo 2.0; Shell i Teenage Dream. Col·labora habitualment amb altres creadors, com ara Andrés Lima, Judith Pujol o Carme Portaceli, en espectacles com són Este no es un lugar adecuado para morir; De carenes al cel; Shock. El cóndor y el puma; Shock. La tormenta y la guerra; Prostitución; Tv & Misèria de la II Transició; Snorkel y Bardammour o Morir sonriendo a la luna, entre d’altres.

Fitxa artística

Autoria i direcció: Albert Boronat. Interpretació: Javier Beltrán, Sergi Torrecilla, Albert Boronat.

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Teatre

Dates i horaris 22 i 23 de juliol, a les 18.30 h i 21.00 h

Espai Fundació Muñoz Ramonet

Duració 90 min

Llengua Castellà

Preus 15 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades