Anar al contingut principal
Barcelona cultura

West Side Story + LaKolmena BCN

Sala Montjuïc

Castell de Montjuïc - Fossat de Santa Eulàlia 22/07

El millor cinema a l’aire lliure celebra l’edició número vint. El Castell de Montjuïc rep, un any més, la sala de projeccions més fresca de la ciutat, que dedica quatre nits a la música i a les produccions audiovisuals més noves dins el Grec Festival de Barcelona.

20.45 h: Concert amb LaKolmena BCN (percussió)
Vuit percussionistes, coordinats per un sistema de conducció visual, formen part d’una banda amb un ritme trepidant que lideren dos músics llatins: el percussionista Pablo Villarreal i el baterista Salvador Toscano. Veureu un espectacle dinàmic i festiu, travessat per estils musicals diversos.

22.00 h: Projecció de West Side Story (EUA, 2021), de Steven Spielberg
La mort, el novembre del 2021, de Stephen Sondheim, el pare dels musicals tal com els entenem avui, va ser un trasbals per al món de l’escena i per a molts espectadors i espectadores. Ens consolarem veient què ha fet amb una de les seves creacions més conegudes (Sondheim en va escriure les lletres) un gran entre els grans del cinema actual, Steven Spielberg, que, com tants joves de la seva generació, va quedar ferit per sempre més per les aventures dels Jets i els Sharks.

No recomanada per a menors de 12 anys.

Més informació:
www.salamontjuic.org

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Cinema

Dates i horaris divendres 22/7 - 20:30 H

Espai Castell de Montjuïc

Duració 4 h

Llengua Versió original subtitulada en castellà

Preus 7,50 € (entrada individual) - 10,50 € (amb gandula)

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades