Barcelona cultura

Xiula

Descontrol MParental

Grec en Família

Teatre Grec 04/07

Entrades exhaurides
Festa, molta festa per al públic de talla menuda, però també per als adults que els acompanyin. Sigueu benvinguts i benvingudes a la gran celebració per a tots els públics del festival, una cita que inclou... teràpia musical.

Entre altres propostes, el Grec en Família d'enguany inclou l'actuació estel·lar d'un grup que no es limita a fer cançons, sinó que crea uns espectacles alegres i amb missatge crític. Us parlem dels Xiula i el seu Descontrol MParental o, més ben dit, d'una edició especial de l'espectacle, perquè aquest cop els Xiula apleguen tot d'amics força coneguts per parlar-nos de la criança i la vida familiar. Són músics o terapeutes? Sí, els Xiula es prenen molt seriosament els efectes benèfics de la feina que fan. Anar-los a veure és molt més efectiu que prendre's cap pastilla, sobretot si us voleu treure les teranyines del cap, sigueu grans o petits, o si necessiteu urgentment una dosi reforçada de música i bon humor. La teràpia que practiquen passa en aquest cas per recordar-nos la importància dels vincles familiars. Les emocions i l'electrònica van de bracet en una proposta musical i escènica que tindrà la participació de cares conegudes, algunes procedents del món de la música, com les de Suu, Manu Guix, Beth Rodergas, Clara Peya, Selma Bruna o Ivette Nadal, i d'altres, com les d'Alba Florejachs, Jordi Coll, José Pérez, Marta Tomasa o Ivan Labanda, del món de la interpretació. Tots aquests convidats i convidades i alguns més s'afegeixen a les veus, les guitarres, la percussió, el trombó i la trompeta de Rikki Arjuna, Jan Garrido, Adrià Heredia, Marc Soto, David Bernal i Gisela Martínez, creadors d'uns espectacles en els quals la participació del públic és fonamental.

Veniu i gaudiu de la música dels Xiula. Passareu una tarda de primera amb tota la família!     

Una producció de No Sonores.

Fitxa artística

Creació i direcció: Xiula Lletra i música: Xiula Músics i educadors: Rikki Arjuna, Jan Garrido, Adrià Heredia, Marc Soto, David Bernal, Gisela Martínez Producció: Paula Granja Disseny del so: Aitor González Disseny de la il·luminació: Arnau Pardo Disseny artístic: Xavi Oribe

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris diumenge 4/7 - 19:30 H

Espai Teatre Grec

Duració 80 min

Llengua Català

Preus 12 €

Altres

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades