Barcelona cultura

Més informació

CONTACTE

Tiquet Rambles
Palau de la Virreina
Rambla, 99
De dilluns a diumenge, de 10 a 20.30 h

En línia
www.festivalgrec.barcelona
barcelona.cat/barcelonacultura
barcelona.cat/tiquetrambles
També ens podeu seguir a través de Facebook, Twitter i instagram

Telèfon
933 161 000:  de dilluns a diumenge, de 10.00 a 20.30 h
010 Telèfon d’informació i tramitació de l’Ajuntament de Barcelona: de dilluns a diumenge de 7.00 a 23.00 h (gratuït)
931 537 010:  telèfon d’informació de l’Ajuntament per a trucades de fora de l’àrea metropolitana (tarifa ordinària)

TRANSPORT

Informació dels transports públics
010 Telèfon d’informació i tramitació de l’Ajuntament de Barcelona: de dilluns a diumenge de 7.00 a 23.00 h
www.tmb.cat

Transport especial
A la sortida dels espectacles del Teatre Grec s’habilitarà cada dia, excepte divendres i dissabte, un servei d’autobusos que sortiran cada 5 minuts, a partir de quan s’acabi l’espectacle.
Els autobusos enllaçaran el Teatre Grec amb la plaça d’Espanya, la plaça de la Universitat i, finalment, la plaça de Catalunya.

ATENCIÓ A PERSONES AMB DISCAPACITAT

Al telèfon 933 161 000 t’informarem i aconsellarem sobre l’accessibilitat als espais.
Missatges de text curt al telèfon 933 171 416 per a persones amb discapacitat auditiva.

Persones amb mobilitat reduïda
A tots els espectacles del Teatre Grec, les persones amb mobilitat reduïda tenen reservat un espai a la part posterior del teatre (fora de l’aforament habitual); per aquest motiu gaudeixen d’un descompte del 50%, aplicable també a un/a acompanyant. Aquestes entrades es poden comprar a Tiquet Rambles o a www.festivalgrec.barcelona.
La resta d’espectacles amb disponibilitat de llocs reservats per a persones amb mobilitat reduïda estan inclosos dins l’aforament habitual amb els preus de la tarifa general. Aquestes localitats es poden reservar a Tiquet Rambles per telèfon (933 161 111) o correu electrònic (tiquetrambles@bcn.cat).
Pots consultar l’accessibilitat de tots els espais a www.festivalgrec.barcelona.

Persones amb discapacitat auditiva
Una part dels seients del Teatre Grec, tots els del Teatre Lliure - Sala Fabià Puigserver i del Mercat de les Flors (Sala MAC) disposen de bucle magnètic. Les entrades per al Teatre Grec només es poden comprar a Tiquet Rambles. És necessari comunicar-ho en el moment d’adquirir-les.
Per a persones amb discapacitat auditiva recomanem l’espectacle The Mountain al Teatre Lliure, ja que disposarà de sobretitulació en català.

A TENIR EN COMPTE...

Si arribes tard a un espectacle
Com a senyal de respecte als artistes i al públic, les persones que arribin tard a un espectacle no podran accedir-hi fins que hi hagi un moment adequat durant la representació i el responsable de l’espai ho indiqui.
En els espectacles en què no hi ha cap pausa no es podrà accedir a la sala. Als espais amb localitats numerades, és possible que els espectadors que arribin tard no puguin accedir als seus seients.

Durant l’espectacle
Si us plau, comprova que tens el telèfon mòbil desconnectat i que no emet cap senyal lluminós. Recorda que no es permet fumar ni fer fotografies o cap tipus d’enregistrament.

Durada dels espectacles
Les durades indicades dels espectacles són les determinades per les companyies durant el període d’assaigs. Acabat aquest període, en alguns casos la durada final pot variar.

Restauració Teatre Grec
Atesa la situació excepcional d’enguany, el Teatre Grec disposarà d’un servei mínim de bar i entrepans abans de començar la funció (de les 20.00 a les 22.00 h). El servei de bar tancarà a les 22.00 h i no funcionarà un cop acabat l’espectacle.

Comparteix aquest contingut