Barcelona cultura

Noticies

Afanyeu-vos, les entrades per al Grec 2019 ja són a la venda!

dj. 11/04/2019 | 09:00 H

Després de la presentació de la programació del Grec 2019 Festival de Barcelona, les entrades ja estan a la venda.  Afanyeu-vos perquè, com cada any, les localitats per als espectacles més cobejats s'acabaran abans no n'adoneu!

I és que no es pot deixar la compra d'entrades per al Grec per a la setmana vinent, com a mínim si no us voleu perdre les perles del festival. I és que, sí, segur que hi ha uns quants espectacles que, de primer cop d'ull, ja us han semblat interessants... Doncs segur que molta gent ha pensat el mateix que vosaltres, així que el millor és que us afanyeu a fer la tria i compreu les vostres entrades abans no sigui massa tard.

Recordeu que els itineraris temàtics (des d'espectacles que recorren el camí entre Oceania i els EUA als que prometen una Nit d'estiu de primera) us faran més fàcil triar i que, si compreu entrades per a més de tres o més de cinc espectacles, tindreu descomptes força interessants.

De moment, si aquest Nadal passat algú us va sorprendre amb un Val Regal del Grec, ara ha arribat el gran moment: consulteu la programació i decidiu per quines entrades voleu bescanviar els vostres vals.

Tant el bescanvi dels vals com la compra d'abonaments per al festival (fins al 50 per cent de descompte si compreu cinc espectacles o més i fins al 30 per cent si en compreu tres o més) ja els podeu fer de manera presencial a Tiquet Rambles (La Rambla, 99) o bé mitjançant el telèfon d’informació i venda 93 316 11 11.

A més, a partir del mes de maig, els abonaments per al Grec 2019 Festival de Barcelona estaran disponibles també al web del festival.

Comparteix aquest contingut