Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Noticies

Celebrem el Dia Internacional de les Famílies amb vosaltres

dl. 15/05/2023 | 10:30 H

Volem que pugueu gaudir plegats, petits i grans, del millor circ, teatre i dansa del Grec Festival. Per aquest motiu durant el dia d'avui (i només avui!) podeu gaudir d'un 50% de descompte en espectacles familiars del Grec.

Us proposem una programació estimulant, plena de creativitat, ritme, moviment i diversió amb els espectacles 'Vetus Venustas' de Leandro Mendoza, 'Dins el cor del món' d'Engruna Teatre i 'Jo soc d'aquí' de Roseland Musical, al SAT! - Sant Andreu Teatre

VETUS VENUSTAS - Leandro Mendoza (5 i 6 de juliol)

Si algun cop us ha fet l’efecte que la vida us deixa de banda i se centra en les generacions més joves, us emocionarà aquest espectacle, que parla amb el llenguatge del circ sobre l’envelliment.

DINS EL COR DEL MÓN - Engruna Teatre (12 i 13 juliol)

Mentre bussegem entre tonyines dels oceans i els humans de la terra, descobrirem que és possible trobar un nou pacte amb la realitat, i que l’autenticitat rau en trobar la nostra essència i diferència.

JO SOC D'AQUÍ - Roseland Musical (19 i 20 juliol)

No us perdeu aquest espectacle de dansa per a infants i joves, que retrata la vida d’un grup de veïns al pati interior d’una illa de l’Eixample. Un muntatge que mostra com, malgrat les diferències, el contacte i la convivència teixeixen lligams comunitaris.

 

 

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades