Barcelona cultura

Noticies

El director del festival us presenta el programa del Grec 2018

dc. 16/05/2018 | 11:45 H

Heu consultat la programació del Grec 2018 però us trobeu perduts entre un mar de propostes? Feu servir els filtres que us recomanen espectacles segons les vostres preferències o, encara millor, veniu el dia 29 de maig a escoltar en Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona i el seu equip i deixeu que us expliqui en persona la programació d’enguany.

I és que ningú millor que els responsables de programar el festival per fer una repassada a la programació, explicar-vos les claus dels diferents espectacles i ajudar-vos a trobar aquell muntatge que, vés a saber, potser us canviarà la vida o, com a mínim, us farà viure una nit inoblidable.

En aquesta trobada us explicaran, també, els itineraris que ha preparat el festival i que podreu seguir per tal de satisfer la vostra curiositat i localitzar els espectacles que més us interessin: des d’aquells que us conviden a esdevenir Viatgers de la ruta de la seda als que estan pensats per a Exploradors de nous sabors, els Caçadors de bones estones o Per als que viatgen amb guia.

Veniu el dimarts 29  de maig, al Palau de la Virreina. Teniu una cita amb Cesc Casadesús i, també, amb tots els espectacles del Grec 2018 Festival de Barcelona.

I no oblideu que, si voleu consultar el programa d'enguany en l'edició en paper, el podeu aconseguir el proper dia 23 de maig encartat amb la revista Time Out.  També estarà disponible al Palau de la Virreina i a  biblioteques i museus de Barcelona, entre d’altres punts.

 Aconseguiu el vostre exemplar i trieu els espectacles que no us voleu perdre!

Cesc Casadesús presenta la programació del Grec 2018

Dia: Dimarts 29 de maig
Hora: 18:30 hrs.
Espai: Palau de la Virreina. Rambla, 99

Comparteix aquest contingut