Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Barcelona cultura

Noticies

El Grec Festival de Barcelona presenta l’estudi “Prácticas inspiradoras de las artes vivas en Iberoamérica. Mapeo de un sector en transformación” 

dv. 22/10/2021 | 13:45 H

El Grec Festival de Barcelona presenta a la trobada de professionals del Festival Iberoamericano de Teatro de Cádiz l’estudi “Prácticas inspiradoras de las artes vivas en Iberoamérica. Mapeo de un sector en transformación”. Una recerca detallada que posa sobre el mapa les 100 pràctiques escèniques innovadores i ressonants d'Amèrica Llatina, entre elles espectacles i/o projectes teatrals, de dansa, circ, performance i escenes híbrides.

Aquest estudi té diversos objectius com ara: visibilitzar l'heterogeneïtat i complementarietat de les arts vives iberoamericanes, enfortir els vincles i xarxes entre gestors i projectes en marxa i estimular l'interès per part de les organitzacions iberoamericanes capaces de patrocinar o donar suport a iniciatives, entre d’altres.

Podeu veure l’estudi aquí.

 

 

 

 

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades