Barcelona cultura

Noticies

El Grec reprogramarà espectacles suspesos

dj. 19/03/2020 | 10:45 H

Tot i la situació que es viu a causa de l'alerta per la Covid-19, el Grec Festival de Barcelona continua treballant per tal d'oferir al públic barceloní un estiu ple de propostes escèniques estimulants. El festival reprogramarà espectacles suspesos aquests dies.

Amb la consciència clara que la situació que vivim és temporal i que, després que haguem superat la prova que suposa del confinament domiciliari, serà un cop més el moment de retrobar-se i gaudir dels espectacles públics d'una manera segura, l'organització del festival ultima aquests dies una programació plena de grans i petites perles que han de contribuir a reconfortar la ciutadania després d'aquestes setmanes.

La programació del Grec 2020 Festival de Barcelona es veurà inevitablement afectada pels últims esdeveniments. Moltes produccions de companyies de la nostra ciutat i del conjunt del país han estat cancel·lades aquests dies, entre les quals les propostes que formaven part de la Quinzena de Dansa Metropolitana, que ha hagut de ser suspesa.

Per tal d'oferir suport a aquestes companyies i garantir que aquestes produccions es poden estrenar, el festival d'estiu de Barcelona preveu incorporar a la seva programació el màxim de propostes que s'hagin vist afectades. Aquesta serà una edició especial del Grec en la que el sector teatral i artístic de la ciutat veurà la seva presència reforçada.

 

Comparteix aquest contingut