Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Noticies

Un Grec més sostenible

dj. 28/07/2022 | 18:00 H

Un Grec compromès amb el medi ambient assumeix la responsabilitat de la seva petjada de carboni, contribuint a la reducció de gasos d'efecte hivernacle, a través del finançament de projectes de compensació d'emissions de la cartera de Clean CO2.

D’aquesta manera compensarà les emissions de carboni de tots els espectacles celebrats al Teatre Grec a través del segell Clean CO2, que permet una gestió i una reducció efectiva de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle.

El projecte triat per aquesta compensació és la planta d'energia eòlica Edincik. Un parc eòlic de 56,4 MW situat a la costa sud de la Mar de Màrmara a Bandirma a la província de Balikesir, Turquia. L'electricitat generada d’aquesta planta es lliurarà a la xarxa elèctrica nacional, evitant així la generació d'electricitat a partir de l'ús de fonts de combustibles fòssils, com el carbó.

A més de la reducció d'emissions de gasos amb efecte hivernacle, el projecte també contribueix al desenvolupament social i econòmic a través de l'educació, el sanejament, la creació d'ocupació, la transferència de tecnologia i la millora de la producció agrícola.

Més informació

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades