Barcelona cultura

Noticies

Un Sant Jordi amb teatre, dansa, circ i molt més amb el Grec

dc. 17/04/2019 | 12:00 H

Sí, Sant Jordi és la festa dels llibres però també de la cultura en general. I és que els llibres tenen molt a veure amb el teatre i, per què no, també amb la dansa, el circ... No seria cap mala idea aprofitar la Diada per regalar entrades del Grec Festival de Barcelona o bé... per fer-se un mateix un regal avui... i gaudir-lo el juliol. No us ho penseu perquè, per Sant Jordi, si compreu un abonament us faran un regal...

El dimarts 23 d'abril, mentre feu una passejada veient llibres a La Rambla, acosteu-vos al Palau de la Virreina. Allà trobareu la parada del Grec 2019 Festival de Barcelona. Tafanegeu el programa, trieu les propostes més interessants per regalar o per gaudir vosaltres mateixos i... compreu-vos un abonament.

I és que, si compreu entrades per a tres o més espectacles o per a cinc o més, tindreu descomptes que, en el primer cas, seran del 30 per cent i en el segon cas, del cinquanta per cent. A més, quan feu la vostra compra us regalaran un Quadern de viatge del Grec, un petit llibre... que podreu escriure vosaltres mateixos anotant les vostres impressions sobre l'edició d'enguany del festival.

Si sou fidels a l'esperit literari de la Diada, quan consulteu el programa del Grec trobareu molts espectacles basats en llibres: des de Paradisos oceànics, sobre una obra d'Aurora Bertrana a Tan poca vida, que parteix d'un best-seller nord-americà, passant per unes quantes obres de Shakespeare o el muntatge By heart, que posa l'accent en el potencial revolucionari de les paraules.

Això només per esmentar algunes de les propostes més literàries de la programació d'enguany que, com sempre, inclou també espectacles de companyies de circ innovadores, muntatges de dansa i espectacles que no s'adscriuen a cap gènere concret perquè beuen una mica de tots...

Si busqueu un bon regal per Sant Jordi, recordeu que en trobareu per a tots els gustos a la parada del Grec 2019 Festival de Barcelona situada davant del Palau de la Virreina. Trieu un o uns quants espectacles a mida de la persona o persones que voleu complaure i segur que triomfareu.

Comparteix aquest contingut