Barcelona cultura

Noticies

Una festa al Pati de les Dones del CCCB obre el '#grecjove' el 4 de juliol

dt. 02/07/2019 | 11:00 H

No feu plans per al dijous 4 de juliol, perquè el #grecjove us ha preparat una cita d'aquelles que no us heu de perdre per res del món. I és que la programació del Grec 2019 Festival de Barcelona adreçada als joves espectadors arrenca a caminar amb una festa, oberta a tothom i totalment gratuïta, que estarà plena de sorpreses.

Tot començarà amb Somsó, un col·lectiu femení dedicat a la batucada que ve del Poble-sec i que compagina el ritme en estat pur amb la reivindicació i la consciència social. La seva és la lluita transfeminista. I segur que serà, també, la vostra.

També tindreu en aquesta primera cita del #grecjove a José y sus hermanas. recordeu aquell muntatge teatral d'èxit que es va titular Los bancos regalan sandwicheras y chorizos? Doncs el va signar aquesta companyia que, per aquesta festa, ha preparat una intervenció que té molt de ritual de pas de la infantesa a l'edat adulta, Sí, ells us parlen sobre l'adolescència i la joventut en una proposta construïda a partir d'entrevistes amb tot de nois i noies. L'espai sonor que generi la intervenció embolcallarà tot l'esdeveniment inaugural, en el qual participaran prop de cinquanta adolescents i joves, a més de l'actriu i intèrpret Glòria Ribera.

Actors, actrius i responsables dels muntatges adreçats als joves que veureu durant el festival presentaran durant la festa els seus espectacles i us explicaran per què els heu de venir a veure.

La festa del #grecjove tindrà en la música un element essencial. D'aquí que hagin convidat els Roba Estesa, un grup tan festiu com combatiu. Escoltareu Helena Bantulà (guitarra elèctrica), Clara Colom (acordió i veu), Clàudia Garcia-Albea (violí), Alba Magriñà (bateria), Neus Pagès (guitarra i veu), Gemma Polo (veu) i Anna Sardà (baix) fusionant els sons més urbans amb tot de melodies d'arrel folk.

Recordeu, finalment, que durant la festa inaugural del #grecjove trobareu a la vostra disposició una parada on podreu comprar entrades per als espectacles del festival o, simplement, informar-vos sobre les propostes programades enguany.

Comparteix aquest contingut