Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Noticies

Volem celebrar el Dia de la Música amb un 2x1 per a quatre experiències musicals al Teatre Grec

dt. 21/06/2022 | 11:00 H

La música és considerada una de les millors medecines: augmenta l’optimisme, reforça la salut, millora l’estat d’ànim, estimula el cervell, augmenta el rendiment físic, redueix el dolor, disminueix l’estrès, potencia la memòria, afavoreix el desenvolupament personal, social i emocional i augmenta els nivells d’autoestima, però sobretot ens fa més feliços. 

Enguany la música és una de les grans protagonistes del festival. I per celebrar el Dia de la Música us proposem quatre experiències musicals excepcionals i úniques al Teatre Grec, perquè les pugueu gaudir amb qui vulgueu. 

Podreu adquirir, per a aquests espectacles, dues entrades al preu d’una. Quatre propostes de les quals sortireu, n’estem segurs, més feliços. 

COMPREU DUES ENTRADES AL PREU D'UNA AMB EL CODI:

DIAMUSICAGREC22

Aquesta promoció estarà activa des d’avui, 21 de juny, fins al diumenge 26 de juny, ambdós dies inclosos. Aquest correu electrònic no admet resposta. Si teniu cap dubte o problema a l’hora de comprar les entrades, podeu adreçar-vos a helpdesk@koobin.com.

 

5 de juliol, 22.00 h / Teatre Grec

Roger Mas celebra 25 anys amb la millor companyia

Enguany fa 25 anys de l’edició del primer disc del cantautor. Amb aquest motiu Mas repassa amb una gran banda els millors moments de la seva trajectòria i aplega a l’escenari un grapat d’artistes amb els quals ha col·laborat aquests anys: Bikimel, Maria del Mar Bonet, David Carabén, Helena Casas, Les Flors, Núria Graham, Xavi Molero, Jordi Molina, Luis Paniagua, Quico Pi de la Serra, Oriol Roca i Dani Ruíz, Anna Rubio, la Cobla Sant Jordi i el Cor Lupulus Emsembla. Un luxe, oi?

Més info i entrades: https://www.barcelona.cat/grec/es/espectaculos/roger-mas

 

15 de juliol, 22.00 h / Teatre Grec

La tradició i l'avantguarda del fado portuguès 

Cuca Roseta, una de les veus més aplaudides del fado actual, i Camané, un fadista consagrat, comparteixen escenari amb el pianista excepcional Mário Laginha per repassar dels clàssics del fado portuguès, però també per interpretar les creacions de les noves generacions. Una actuació organitzada amb la col·laboració del Festival de Fado de Barcelona i una convidada molt especial, Andrea Motis, una de les artistes joves més estimades pel públic barceloní.

Més info i entrades: https://www.barcelona.cat/grec/ca/espectacle/nit-de-fado-cuca-roseta-cam...

 

19 de juliol, 22.00 h / Teatre Grec

Jane Birkin, la gran figura de la chanson française

La gran figura de la cançó francesa dels anys setanta i vuitanta, torna al Teatre Grec per presentar el seu nou disc 'Oh, pardon, tu dormais...', un treball amb personalitat pròpia que ha publicat dotze anys després de l'anterior i que interpretarà juntament amb els seus clàssics. Més enllà del seu talent com a intèrpret, descobrireu una gran autora de cançons. Una nit única.

Més info i entrades: https://www.barcelona.cat/grec/ca/espectacle/jane-birkin

 

22 de juliol, 22.00 h / Teatre Grec

L'OBC i Alba G. Corral interpreten Mahler

La formació orquestral interpretarà un cicle de cançons per a dues veus i orquestra amb inspiració oriental del compositor Gustav Mahler. Participaran en el concert dos cantants excepcionals, el tenor Stuart Skelton i la contralt Jennifer Johnston. Tot això ben acompanyat dels impressionants visuals de l'artista Alba G. Corral, experta en creació digital de grans dimensions.

Més info i entrades: https://www.barcelona.cat/grec/ca/espectacle/orquestra-simfonica-de-barcelona-i-nacional-de-catalunya-obc-i-alba-g-corral

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades