Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Presentació

Un Grec coral

La 47a edició del Grec Festival de Barcelona parteix de la idea de la coralitat, amb una programació que reflexiona sobre com la consciència de grup enriqueix les qualitats individuals. Després de fer la volta al món durant quatre anys, i de centrar la mirada a Europa en la darrera edició, el festival posa en valor la idea de connexió i aposta per la creació de sinergies entre diverses disciplines escèniques. El circ i les formacions corals, com a exponent de l’expressió artística col·lectiva, tan arrelada en la cultura catalana des dels cors de Clavé, tindran una presència destacada en la programació.

L’àmplia programació internacional i local permet parlar del present a escala mundial i posar en escena preocupacions globals com la conservació de la natura, les veus de les dones, les conseqüències de les guerres, la importància de visibilitzar les persones en risc d’exclusió social o la presència creixent de la intel·ligència artificial. Enguany la programació s’estendrà al llarg de gairebé cinc setmanes, a partir del 29 de juny i fins al 30 de juliol, i es podran veure un total de 88 propostes.

The Pulse, de Gravity & Other Myths serà l’espectacle circense que inaugurarà el festival el 29 de juny al Teatre Grec. La proposta de circ contemporani comptarà amb la presència de 30 acròbates i més de 30 integrants del Cor de Noies de l’Orfeó Català. Enguany també es farà una inauguració del Grec a la ciutat el 2 de juliol, coincidint amb el 200 aniversari del passeig de Gràcia, i serà protagonitzada pel funambulista Nathan Paulin, que sota la direcció de Rachid Ouramdane creuarà el Passeig de Gràcia sobre un cable d’acer. Com a part de l’espectacle, durant l’actuació el públic sentirà una recreació dels seus pensaments, envaïts per la por, la soledat o la percepció del vent.


Tota la informació es pot trobar a:

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades