Barcelona cultura

Preus i condicions de venda

PUNTS DE VENDA

www.festivalgrec.barcelona

Tiquet Rambles
Palau de la Virreina
La Rambla, 99
De dilluns a diumenge, de 10.00 a 20.30 h
Telèfon d’informació de taquilles: 933 161 111

PREUS

Atesa la situació extraordinària de crisi sanitària i econòmica, el Grec Festival de Barcelona oferirà els seus espectacles a un únic preu reduït de 15 €, i de 5 € en el cas dels espectacles familiars.
Aquests preus s'apliquen a tots els espectacles programats al Teatre Grec, el Teatre Lliure, el Mercat de les Flors, el MNAC i el Museu Marítim de Barcelona. Per a la resta d'espais, consulteu el detall dels preus a la fitxa de cada espectacle.

BESCANVI DEL VAL REGAL

Si tens un val regal, ja el pots bescanviar per entrades del Grec 2020! 

Com es fa?
Pots escollir qualsevol dels espectacles senyalitzats amb l’etiqueta Val Regal. A causa de la reducció d’aforament marcada per la normativa sanitària, es permet bescanviar un màxim de dues entrades per espectacle.
El bescanvi també està disponible de manera presencial a Tiquet Rambles (La Rambla, 99. Horari d’atenció: de dilluns a diumenge, de 10.00 a 20.30 h).

Bescanvi val regal

CONDICIONS DE VENDA

  • L’organització del festival no garanteix l’autenticitat de l’entrada si no ha estat adquirida als punts de venda oficials.
  • Es podran adquirir un màxim de 2 entrades per espectacle i 6 entrades per compra.
  • Per raons sanitàries i a causa de possibles canvis en les mesures de distància de seguretat derivades del pla de contingència per la covid-19, l'organització podrà reubicar els espectadors, per la qual cosa no es pot garantir el seient escollit en el moment de la compra.
  • És necessari arribar amb un mínim de 30 minuts d’antelació per permetre l’entrada esglaonada dels assistents als espectacles. En cas contrari, no es garanteix el seient escollit a la compra. Consulta la informació detallada de cada espai en l’enllaç adjunt al correu electrònic de confirmació de la compra o a ENLLAÇ APARTAT COVID.
  • Si, per força major, l’organització hagués de canviar el lloc o el dia previstos per a un espectacle, s’informarà els compradors, mitjançant un correu electrònic, de les instruccions que cal seguir per bescanviar les entrades. Quan el nou emplaçament o dia no siguin adequats per a l’espectador, o quan un espectacle se suspengui abans de començar, es retornarà l’import de l’entrada al mateix lloc on va ser adquirida, a partir de les 24 hores següents des de la data de suspensió fins a un mes després de la data en què hagués tingut lloc la funció suspesa. La suspensió d’un espectacle quan hagin passat més de 30 minuts des del seu començament no dona dret a devolució.
  • No s’admeten devolucions ni canvis d’entrades, excepte en cas de suspensió de l’espectacle.
  • La venda d’entrades a Tiquet Rambles es farà mitjançant el terminal corresponent a l’operador de cada espectacle. En alguns casos, això pot comportar diferents torns d’espera.
  • Les entrades per als espectacles programats als espais El Born CCM, CCCB, Filmoteca de Catalunya, La Caldera, Casa Milà - La Pedrera i el Castell de Montjuïc no es venen a Tiquet Rambles. 
  • L’adquisició de qualsevol entrada del Grec 2020 Festival de Barcelona comporta l’acceptació d’aquestes condicions.

 

Comparteix aquest contingut