Barcelona cultura

Regala nits d'estiu

Aquest Nadal no et conformis amb un regal qualsevol. Regala nits d’estiu.

Regala quatre entrades per al proper Grec 2019 Festival de Barcelona i, a més, emporta’t el Quadern de viatge, amb què podràs recordar cadascun dels espectacles.
Aquest any, regala les millors arts escèniques.

Què inclou?

Per només 60 euros, tens un val regal que es pot bescanviar per quatre entrades, per escollir entre més de 25 espectacles de Grec Montjuïc del Grec Festival de Barcelona, que se celebrarà durant el mes de juliol del 2019.

A més, t’emportaràs un regal molt especial: el Quadern de viatge 2019, una llibreta on podràs guardar i recordar per sempre on et transporta cadascun dels espectacles que visquis. L’acompanyant perfecte per al Grec. 

Com el puc comprar?

Tens dues maneres de fer-ho: per mitjà d’internet o bé a les oficines del Tiquet Rambles (la Rambla, 99, Barcelona). Si ho fas presencialment, rebràs al moment el val regal i el Quadern de viatge (tindrem els quaderns a les oficines de Tiquet Rambles a partir del dia 14 de desembre).

Si t’estimes més fer-ho per internet, pots aconseguir-los aquí. En aquest cas, un cop facis la compra, rebràs el codi del val regal al teu correu electrònic. Et podem enviar el quadern a l’adreça que ens indiquis o el podràs passar a recollir a les oficines del Tiquet Rambles (la Rambla, 99, Barcelona).

Tingues en compte que, en cas que perdis el val regal, no te’n podrem fer cap duplicat. Cuida’l bé!

Com es bescanvien les entrades?

El val regal, que trobaràs al Quadern de viatge, inclou un codi que et permetrà adquirir les entrades a www.festivalgrec.barcelona.

Quan s’anunciï la programació del Festival i comencin a vendre’s les entrades, el destinatari del regal podrà veure la selecció d’espectacles entre els quals podrà triar.

Per fer la tria, només cal introduir el codi en el procés habitual de compra d’entrades en línia.
Si el bescanvi es fa de manera física, simplement s’ha de donar el codi a la persona que t’atengui.

És important saber que, un cop s’hagin bescanviat les entrades, no es poden canviar ni se’n pot demanar el reemborsament. El val caduca l’últim dia de la propera edició del festival: el 31 de juliol de 2019.

Com es poden combinar les entrades?

El val es pot bescanviar com es vulgui. Només s’ha de triar l’espectacle i quantes entrades en vols. Per exemple, una entrada per a quatre espectacles diferents, dues entrades per a dos espectacles, quatre entrades per a un espectacle, etcètera.

Et recordem que el val regal és vàlid per a més de vint-i-cinc espectacles dels espais del Grec Montjuïc.

Compra

Comparteix aquest contingut