Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Riiiing! Convocatòria de teatre musical

Riiiing! Convocatòria de teatre musical

El Grec Festival de Barcelona, la productora El Terrat i el Mercat de Música Viva de Vic (MMVV), presenten RIIIING! Els musicals que truquen a la porta, dues jornades durant les quals podrem assistir a... un Torneig de Musicals!

Els dies 10 i 11 de juliol, Casa Terrat acollirà les vuit propostes artístiques que participen en aquest Torneig de Musicals. Una d'aquestes vuit propostes serà seleccionada per un jurat format per cinc professionals del sector teatral i pel públic i rebrà el reconeixement com a Millor Proposta d’Espectacle. Aquesta distinció anirà acompanyada d’una dotació de 5000 € en metàl·lic per ajudar al desenvolupament del projecte.

Com a part de les jornades, es concedirà també un reconeixement al projecte amb la Millor Composició Musical, que serà programat al proper MMVV, a l’àrea Pro, per presentar la proposta davant de programadors públics i privats, en format de 30 minuts i només amb música i veus.

També hi haurà un tercer reconeixement per al projecte amb la Millor Lletra de Cançó, que obtindrà l’enregistrament d’una maqueta. I, finalment, hi haurà un Reconeixement Especial del Públic, que es triarà per votació popular.

Entre les propostes presentades que hagin estat més ben valorades, l'organització del Grec Festival de Barcelona valorarà la possibilitat de coproduir-ne alguna per tal de presentar-la en l'edició de 2024.

Entrades ja a la venda

 

Més informació:
ring.elterrat.com

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades