Anar al contingut principal
Barcelona cultura

THE SECOND WOMAN - PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

 

Quin és el funcionament de l’experiència teatral a The Second Woman?

És una experiència teatral d’una durada de 24 hores en què es repeteix una mateixa escena d’uns 10 minuts de durada durant 100 vegades. Amb una sola actriu i 100 intèrprets diferents que no coneix.

Entre una escena i l’altra hi haurà una pausa de pocs minuts en la qual el públic assistent podrà anar al lavabo, canviar de seient o marxar de la sala. S’aprofitaran aquestes pauses perquè entri el públic que està esperant, en funció de la disponibilitat de butaques lliures.

Cada dues hores hi haurà una pausa més llarga, que serà de 15 minuts.

El bar del Teatre Lliure romandrà obert les 24 hores i les persones que esperin el seu torn per comprar l’entrada o per entrar a la sala podran comprar-hi begudes i menjar.

En la franja horària que va des de la 1.00 de la matinada fins a les 10.00 hores del matí, l’accés al Teatre Lliure es farà només per l’entrada del passeig de Santa Madrona, número 40-46. 

Quins tipus d'entrades hi ha?

Hi ha tres tipus d’entrades disponibles:

Entrades de 24 hores

Aquestes entrades es compren amb antelació i són vàlides durant 24 hores, des que comença la funció, a les 18.00 hores del dissabte 6 de juliol, fins a les 18.00 hores del diumenge 7 de juliol.

A l’arribada et donarem una polsera que et donarà accés preferent i t’acreditarà per entrar i sortir de la sala tantes vegades com vulguis.

Cada vegada que vulguis tornar a entrar, ho podràs fer segons la disponibilitat de l’aforament. Es permetrà l’accés d’una persona quan una altra persona surti de la sala.

Un cop dins, podràs romandre a la sala tant de temps com vulguis.

Entrades per franges

Aquestes entrades es compren amb antelació, i són vàlides per a diversos horaris més tard de les 18.00 hores.

  • Hi ha 4 franges d’accés:
  • Accés de 19.00 a 00.00 h i fins a la fi de l’espectacle
  • Accés de 00.00 a 05.00 h i fins a la fi de l’espectacle
  • Accés de 05.00 a 10.00 h i fins a la fi de l’espectacle
  • Accés de 10.00 a 15.00 h i fins a la fi de l’espectacle

L’accés s’ha d’efectuar en l’horari indicat, si arribes més tard perdràs l’accés preferent en la teva franja horària. No perdràs l’entrada, però hauràs d’agafar número de torn i passar per taquilla a recollir la polsera.

A l’arribada et donarem una polsera que et donarà accés preferent i t’acreditarà per entrar i sortir de la sala tantes vegades com vulguis.

Cada vegada que vulguis tornar a entrar, ho podràs fer segons la disponibilitat de l’aforament. Es permetrà l’accés d’una persona quan una altra persona surti de la sala.

Un cop dins, podràs romandre a la sala tant de temps com vulguis.

Entrades a taquilla

També pots comprar les entrades a la taquilla quan arribis al teatre. Per fer-ho, primer hauràs de recollir un número de torn. Cada número només dona dret a comprar una entrada. Si sou un grup de persones, haureu de recollir un número de torn per a cadascú de vosaltres.

La venda d’entrades a les persones amb número de torn s’efectuarà sempre que hi hagi butaques disponibles. La disponibilitat dependrà de les persones amb polsera o entrada que entrin i de les persones que surtin després de cada escena.

Per a la compra d’entrades a taquilla et recomanem que arribis entre les 22.00 hores del dissabte i les 10.00 hores del diumenge, que és quan es preveu que hi haurà més disponibilitat d’aforament i un menor temps d’espera.

Una vegada dins de la sala, podràs romandre-hi tot el temps que vulguis i podràs anar al lavabo entre escena i escena. Però si surts del recinte ja no podràs tornar a entrar amb la mateixa entrada.

General

Les butaques no estan numerades i podràs canviar de seient entre les escenes de l’espectacle per veure’l des d’angles diferents. 

Podràs sortir de la sala durant una estona breu, entre escena i escena, per anar al lavabo, per exemple. Emporta’t sempre les teves pertinences, perquè pot ser que algú altre s’assegui al teu seient i hagis de buscar un altre lloc quan hi tornis.

Hi ha un descans de 15 minuts cada dues hores.

He sabut que hi haurà la participació d’intèrprets famosos. S'informarà dels horaris en què participaran?

No. A The Second Woman, María Hervás es troba a l'escenari amb 100 intèrprets que no coneix i amb qui no ha assajat prèviament. L'espectacle, que inclou fragments d'improvisació, és una experiència teatral que juga amb la incertesa de l'actriu i del públic. 

He comprat amb antelació la meva entrada per a una franja concreta. Quant de temps hauré d’esperar?

En arribar, sempre dins de la franja horària d’accés de la teva entrada, et posarem una polsera. Amb ella podràs posar-te a la cua d’accés a la sala, però hauràs d’esperar la pausa entre escenes per accedir a la sala quan hi hagi butaques disponibles.

S’atorgarà l’accés a una persona quan una altra persona surti del teatre. 

Si tinc un número de torn, però encara no he comprat l’entrada, puc tenir la certesa que entraré a la funció?

Les entrades que es venen a la taquilla estaran disponibles a partir del moment en què un/a espectador/a decideixi sortir del teatre i deixi vacant la butaca. Tot i que hi ha moltes possibilitats que hi puguis entrar, no podem garantir l’entrada a l’espectacle a les persones que estan en espera i amb tiquet de torn.

No se’t vendrà l’entrada fins que no tinguis assegurat l’accés. Un cop adquirida aquesta tipologia d’entrada, tindràs l’accés assegurat.

Les persones amb número de torn no hauran de fer cua per esperar si s’alliberen butaques. Podran esperar al vestíbul o al bar del Teatre Lliure, on s’informarà dels números que poden adquirir entrada a través de les pantalles.

Què he de fer, si em passa el número de torn?

En aquest cas, has de tornar a agafar número.

Com puc saber el ritme d’espera al teatre per decidir a última hora si hi assistiré?

A través del perfil de X (antic Twitter) del festival Grec informarem del ritme d’entrada i sortida de l’espectacle i farem seguiment de l’evolució de la funció. Segueix-nos aquí.

Puc sortir de la funció i donar la meva entrada a un/a amic/amiga perquè pugui fer-la servir?

Els visitants només poden tornar a entrar al teatre si tenen una polsera de 24 hores o una polsera de franja. Quan vulguin tornar a entrar hauran de mostrar-la. Aquesta polsera no és transferible. 

Les butaques estan reservades o no?

Les butaques NO estan reservades, llevat dels llocs per a persones amb mobilitat reduïda.

Hi haurà menjar disponible durant l’espectacle? Puc portar-hi el meu propi menjar?

Hi haurà menjar i begudes disponibles durant 24 hores al bar del Teatre Lliure, obert per oferir el seu servei a les persones que esperin el seu torn per comprar entrada o accedir a la sala.

Dins la sala no es permetrà l’accés amb menjar i beguda, encara que s’hagi adquirit al bar del Teatre Lliure.

Puc guardar una butaca per a algú que està esperant per entrar a la sala?

No. El personal de sala portarà el control de l’aforament del teatre i de totes les butaques lliures.

Puc seure amb els meus amics?

L’accés a l’espectacle es fa per ordre d’arribada i no es reserven butaques. Això vol dir que no podem garantir que seguis amb les persones que hi assisteixis. De tota manera, si vols, pots canviar de seient durant les pauses entre escena i escena.

Compra d'entrades