Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Serge Attukwei Clottey

Ecologia, migracions, postcolonialisme... Si aneu buscant un artista que us parli sobre el món d'avui, no us perdeu les propostes que tenen a veure amb l'artista ghanès Serge Attukwei Clottey, tenen com a epicentre la Fundació Tàpies i s'estenen per diversos punts de la ciutat.

'Més enllà de la pell'

Fundació Antoni Tàpies
Del 2 de juliol al l'1 de desembre de 2025
Instal·lació a la façana del Museu-Fundació Antoni Tàpies..

Heu vist quin aspecte fa la façana de la Fundació Antoni Tàpies, en ple carrer d'Aragó? La que veureu a partir d'aquest més de juliol serà una segona pell col·locada sobre la façana que coneixeu i feta de plàstic reciclat de color groc. És una mena de gran mosaïc amb el qual el creador del concepte d'afrogalonisme us farà pensar en el medi ambient. Més informació.

Passejada per la Barcelona colonial

De la Fundació Antoni Tàpies al Teatre Nacional de Catalunya (acció itinerant)
2 de juliol (consulteu els horaris)

El dia que inauguri la seva intervenció, l'artista us conduirà caminant entre la Fundació Antoni Tàpies i el Teatre Nacional de Catalunya, a tocar de la plaça de les Glòries, acompanyat d'artistes diversos i aturant-se en edificis barcelonins que tenen un passat colonial. Més informació.

Concert de Momi Maiga

TNC - Teatre Nacional de Catalunya
2 de juliol a les 20.00 h

La festa que ha començat a la Fundació Tàpies acabarà amb un concert als jardins del Teatre Nacional a càrrec de Momi Maiga, un músic, cantant i compositor senegalès resident a Catalunya que és tot un especialista en la interpretació amb la kora. El sentireu presentar el seu disc més nou, Nio. Més informació.

Els homes de carbó

Sala Periferia Cimarronas
3 de juliol a les 19.00 i 20.30 h

Serge Attukwei Clottey protagonitza una performance sobre les conseqüències provocades per un procés migratori o un desplaçament en la vida de les persones. El veureu col·locar el seu propi cos en un estat d'ansietat extrema, el propi d’un subjecte afectat per una crisi d’identitat. Més informació.

Un projecte comissariat per Imma Prieto, directora de la Fundació Antoni Tàpies.

 

Compra d'entrades