Barcelona cultura

Un Grec a la vostra mida

Cada espectador és un món i el Grec Festival de Barcelona és conscient que no hi ha un sol tipus de públic, sinó molts amb interessos ben diversos. Per això ha estructurat la programació seguint uns itineraris temàtics. Voleu viatjar d'Austràlia als EUA? Us agradaria submergir-vos en un món de passions? I conèixer la feina d'unes companyies molt especials? Us deixaríeu seduir pel teatre i la música d'una nit d'estiu?

Trieu els espectacles que no us voleu perdre i recordeu consultar les diverses possibilitats a l'hora de comprar entrades. No oblideu que, si adquiriu localitats per a més de tres o de cinc espectacles, gaudireu del Grec al millor preu.

DE MELBOURNE A NOVA YORK
En el seu itinerari escènic pel planeta, el Grec 2019 creua l’oceà Pacífic i salta entre continents, sortint d’Austràlia i arribant a Nova York, per mostrar-nos alguns artistes que s’inspiren en aquests territoris.

VEURE ESPECTACLES

PASSIONS
Hi ha espectacles que ens conviden a emocionar-nos, d’altres ens proposen una reflexió sobre les passions, desitjos i emocions: la por, el riure, l’amor, la tristesa…

VEURE ESPECTACLES

EN COMPANYIA
Alguns s’han fet un públic i d’altres esperen que descobriu els seus mons de poesia. Són els col·lectius escènics que us conviden a viure un Grec “En (bona) companyia”.

VEURE ESPECTACLES

NITS D'ESTIU
El juliol barceloní és ple de propostes que, de vegades, ens faran somiar sota les estrelles, i, de vegades, a cobert. Són les intenses “Nits d’estiu del Grec 2019”.

VEURE ESPECTACLES

 

Comparteix aquest contingut