Barcelona cultura
Espectacles destacats
A partir de la novel·la de Mathias Enard
Teatre Grec
27/06 - 29/06
L’experiència barcelonina
Teatre Grec
01/07
Teatre Grec
06/07

Activitats de l'espectador

Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona - Montjuïc
27/06
Què deuen tenir a veure les pràctiques del cos i del transformisme amb el fons patrimonial del Museu Etnològic i de Cultures del Món? Ho veureu en la proposta escènica d’un cicle que posa en contacte artistes i espais museístics de la ciutat.
Castell de Montjuïc
30/06
Quatre creadores i intèrprets estableixen un diàleg mitjançant el qual ens parlen de resistència i perseverança, en el marc d’un cicle que posa en contacte artistes i espais museístics de la ciutat.
Grec Jove

Container

Plaça de Margarida Xirgu
30/06 - 02/07
Algun cop us heu reprimit d’insultar algú? Heu pensat mai quin efecte té, en l’espai públic real, l’odi que s’avoca a les xarxes socials? Aquesta proposta us convida a comprovar-ho.
CCCB TEATRE
30/06
La proposta de creació comunitària del Teatre Tantarantana pren, enguany, la forma d'una creació audiovisual que ens parla sobre l'experiència de la migració i les polítiques que propicien un tracte injust a les persones que la viuen.
El Born Centre de Cultura i Memòria
01/07
Durant el segle XX es va produir una ruptura amb els mètodes pedagògics del passat i va aparèixer el lliure pensament. Ens en parla una de les companyies convidades d’un cicle que posa en contacte artistes i espais museístics de la ciutat.
MUHBA Oliva Artés
03/07
Un antic recinte fabril del Poblenou és l’escenari ideal per a una reflexió en clau de circ sobre l’aportació de les dones als processos d’industrialització, en el marc d’un cicle que posa en contacte artistes i espais museístics de la ciutat.
Grec Creació

Ominira

Jardí Botànic de Barcelona
04/07
Un grup de músics ecologistes de Barcelona interpreta el paper dels insectes pol·linitzadors en els ecosistemes mediterranis representats al Jardí Botànic de Barcelona.
Grec Formació

Taller EDN

Mercat de les Flors
05/07 - 06/07
Qui vulgui conèixer de prop alguns dels grans noms de la dansa africana del nostre temps trobarà una bona oportunitat en un esdeveniment que s'organitza durant el festival.

Un tast dels espectacles del Grec 2021

Ens agrada imaginar el Grec, més que com una festa, com una celebració, un moment esperat, un esdeveniment, un calaix de sorpreses i, sobretot, una experiència per ser viscuda.
Notícies
dj. 06/05/2021 | 17:15 H
Si us vau quedar amb les ganes de veure alguns dels muntatges que es van haver de suspendre en l'última edició del Grec Festival de Barcelona a causa de la pandèmia, apunteu perquè, entre finals d'abril i finals de maig, s'estrenen els últims que formen part del cicle De Grec a Grec: El apellido comienza conmigo i Fuera del juego.
dc. 28/04/2021 | 16:00 H
Vives, riques, emocionants, energètiques i innovadores... així són les mil i una cultures que conviuen al continent africà i que centren la mirada del Grec 201 Festival de Barcelona. Com donar-les a conèixer escapant dels tòpics i dels estereotips?

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades