10 anys de propostes del Consell Municipal de Benestar Social. 2006-2016

21/06/2018 10:56 h

Toni Duarte Blanco

La Sra. Laia Ortiz, Tinenta d’Alcaldia de Drets Socials i presidenta del Consell Municipal de Benestar Social va presidir l’acte on també va participar el Sr. Miquel Laparra, Vicepresident de Drets Socials de la Comunitat Foral de Navarra.

La sessió es va desenvolupar en dues parts ben diferenciades. En la primera part, la Sra Teresa Crespo, Vicepresidenta associativa del Consell i membres dels grups de treball van presentar la valoració sobre com les propostes del Consell han incidit en les polítiques municipals en el període 2006-20016.

La segona part de la sessió es va iniciar amb la conferència “Noves polítiques contra les desigualtats” per part del Sr. Miquel Laparra, Vicepresident de Drets Socials de la Comunitat Foral de Navarra. La conferència va donar pas a una conversa-debat amb la Sra. Laia Ortiz, moderada pel Sr. José Sanclemente, economista i president de la Societat editora de eldiario.es

El Sr. Miquel Laparra és un reconegut expert en polítiques contra l’exclusió social i des de 2015 és Vicepresident de Drets Socials de la Comunitat Foral de Navarra. És Dr. en Sociologia, professor i investigador de la Universidad Pública de Navarra (UPNA). Ha estat director de la Càtedra d’Investigació per a la Igualtat i la integració social (CIPARAIIS) i membre del consell científic de la Fundació FOESSA, entre d’altres.

La sessió va tenir lloc a l’Auditori de la Barcelona School of Management de la  Universitat Pompeu Fabra  la tarda del dijous 7 de juny.

Etiquetes associades a la notícia