25 anys mullant-nos per l'esclerosi múltiple

08/07/2018 18:45 h

Institut Barcelona Esports

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) ha celebrat aquest diumenge una nova edició del Mulla’t, una activitat que se celebra arreu del territori català i on Barcelona té un gran protagonisme. L’esdeveniment té l’objectiu que durant un dia tothom pugui mostrar la solidaritat cap a les persones que pateixen aquesta malaltia mullant-se en les piscines que participen a la campanya.

L’acte central a Barcelona, a la plaça del Mar

Aquest diumenge, a la plaça del Mar de Barcelona, s’ha celebrat l’acte central del Mulla’t per l’esclerosi múltiple. La trobada ha començat a les 10 del matí amb jocs i tallers infantils que s’han allargat fins a les 14 hores. Els jocs han intentat que els nens i nenes es posin a la pell dels infants amb esclerosi múltiple perquè jugant puguin aprendre els reptes que suposa la malaltia.

A partir de les 11:30 ha començat una festa d’animació amb danses de l’Índia amb Satatma. A les 12, al mateix escenari, el grup Macedònia ha fet un concert en el qual s’ha interpretat la cançó del Mulla’t. Per últim a les 13 hores, hi ha hagut un concert de swing amb “The black Mambas feat Edu Le Pink Tzigane”.

El Mulla’t fa 25 anys

El Mulla’t fa 25 anys i durant aquest  temps ha donat a conèixer l’esclerosi múltiple, una malaltia neurològica sense cura, de manera lúdica i festiva, fent un salt a l’aigua com a símbol de solidaritat amb les persones amb Esclerosi Múltiple. L’aniversari d’aquest any ha obert el Mulla’t al mar i ha omplert Catalunya d’activitats paral·leles perquè tothom es pugui mullar.