30è aniversari de Sida Studi

L'Ajuntament de Barcelona es suma a la commemoració del 30è aniversari de SIDA STUDI, la Tinenta d'Alcaldessa Laia Ortiz comparteix amb l'entitat l’acte institucional de la celebració.

17/10/2017 12:52 h

barcelona.cat

SIDA STUDI va néixer en 1987 com a Centre de Documentació en VIH i, 30 anys després, s’ha convertit en un referent de la defensa i la promoció dels drets sexuals i reproductius. La col·laboració entre el sistema públic i les entitats fan possible una societat més compromesa amb les necessitats de les persones que la formen.

I és gràcies a aquesta cooperació que la ciutat de Barcelona compta amb una Estratègia de Salut Sexual i Reproductiva, liderada per l’Ajuntament, que dota a la ciutat d’una eina per treballar i posar l’accent en la prevenció de les infeccions de transmissió sexual, l’embaràs no desitjat i/o no planificat i la violència sexual, tot procurant l’accés a mètodes preventius i a serveis de qualitat.

El treball de l’Estratègia és compartit, la feina de cooperació entre entitats, institucions, associacions, societats científiques i professionals, entre elles SIDA STUDI, fa possible que la ciutat evolucioni i avanci cap a un millor model en l’àmbit de la salut sexual i reproductiva.