Tres mil persones gaudeixen d’un gran TICB de gimnàstica artística

02/12/2018 20:03 h

Institut Barcelona Esports

Diana Varinska (Ucraïna) i Artur Dalaloyan (Rússia) van endur-se el triomf en el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – 39è Memorial Joaquim Blume de Gimnàstica Artística Masculina i Artística Femenina, celebrat al Centre Esportiu Municipal Olímpics de la Vall d’Hebron de Barcelona.

L’atleta russa Diana Varinska, primera classificada amb una nota final de 53.900 punts, va alçar-se amb la victòria del campionat per davant de la hongaresa Zsofia Kovacs (52.750 pts) i de la russa Angela Simakova (51.750pts). Pel que fa a la representació artística masculina, el rus Artur Dalolayan va guanyar el Memorial amb un total de 85.250 punts, seguit pel japonès Kazuma Kaya amb 85.050 punts, i l’espanyol Nestor Abad amb 81.900 punts.

A més, durant la competició, hi van haver diverses exhibicions fora de competició entre les quals van destacar les de trampolí amb els gimnastes que entrenen al CAR de Sant Cugat, d’aerodance i d’aeròbic per part dels clubs INGYM Hospitalet i CG Calafell, i de quatre gimnastes amb discapacitats intel·lectuals dels clubs Egiba de Manresa i FEDAC Lleida.

El nombrós públic present al CEM, per tant, va gaudir d’un gran espectable que va comptar amb un cartell de luxe amb 11 gimnastes femenines i 11 gimnastes masculins d’arreu del món. Pel que fa la representació catalana, l’acte va comptar amb Rubén López (Club Gimnàstic Sant Boi), Joel Plata (Club Gimnàstic Sant Boi), Thierno Boubacar (Egiba), Daniel Mendieta (CG Osona), Laura Bechdejú (Salt Gimnàstic Club), Violeta Sánchez (CGA L’Hospitalet) així com les júniors Alba Petisco (CGA Esplugues Les Moreres) i Claudia Villalba (CG Terrassa), que van participar fora de competició al trofeu.